BrankaM
Novice
- Učlanjen(a)
- 01.04.2019.
- Pohvaljen
- 22
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=613932#p613932:va8bwgtn je napisao(la):Gorstak89 » Čet Apr 04, 2019 3:07 pm[/url]":va8bwgtn]
Ja nikada neću zaboraviti, eto, malo dap roširim svoju priču, kada sam se doselio iz Požarevca u Beograd. Tamo imam kuću u centru, pošteno sazidanu. Ovde sam došao u staru komunističku gradnju u Studentskoj ulici, prvih nekoliko dana... au brate mili koji horor, jedno 500 puta sam mislio da mi je neko upao u stan
Inače, ja sam i ovde na ovom novom stanu odmah polepio stirodur do prvog komšije, tu gde mi je spavaća soba i treba uskoro da stavim i ostatak i da zatvorim to. A sad kako stoje stvari kupiću i one ukrasne stirpore za plafon u nadi da ću bar neki decibel da spustim.
Nego, jeste li probali da izmerite buku? kolika je?
Nisam, to i nije moj posao. I time se ne dobija nista, jer ako se vise od polovine stanara zali na buku, znaci da objektivno smeta.
Sto se tice ovih komentara da je vristanje super, mogu samo da kazem da su promasili temu. Ja nisam otvorila glasanje da se prebrojavamo ko voli vrtistanje a ko ne. Ja sam trazila savete za resenje problema, i dosta dobrih saveta sam dobila, hvala svima koji su izasli u susret. No, izgleda da mi kao narod ne mozemo bez neke vrste navijacke podele 'za' i 'protiv', cak i kada nas niko ne pita da se opredeljujemo.
Ako mene neko smatra namcorom, a pritom jos kaze da uziva u vristanju, mislim da gubi vreme pricajuci sa mnom (namcorom) umesto da to vreme potrosi na uzivanje u vristanju. :wink:
Usput, apsolutno se slazem da su deca ukras sveta i da je na nama odgovornost da izrastu u pristojne i dobre ljude. Na tome radim.