Evo ga dron snimak, nije profi ali vidi se![]()
Odlično, ovaj kružni tok se privodi kraju.
Nego ima li kakav snimak/info za deonicu Majilovac - Popovac ?
To jeste ubedljivo najteža deonica na preostaloj magistrali.
Evo ga dron snimak, nije profi ali vidi se![]()
Сад кад им шефови сазнају за додатну зараду ризикујемо продужетак рока.Јутрос сам узео блабла до Пожаревца (Костолца), возили су ме неки инжињери што раде са Кинезима, па смо прошли затвореним надвожњаком (код М. Крсне) и то је баш уштедело време. Рекли су ми да скоро сигурно неће бити готов надвожњак до рока, до октобра, али врв хоће до нове године.
Рекоше ми да нема никаквих посебних потешкоћа око пруге, него им је просто лакше да раде са затвореним надвожњаком. Сад, по мени тих месец-два уштеде на брзини не вреди додатних 20ак минута сваког путовања. Рекли су ми да се чак и размишљало да се затвори и мост преко Мораве када се радио онај нови поред њега, али су једва одустали од тога. Колико се сећам тај мост код Љубичева је баш кнап да се мимоиђу 2 аута, а још је и друмско-железнички. Било би баш занимљиво да се сав саобраћај био пребацио на њега.
ovo što su rekli je najmanje za zatvor. Maltretiranje kamiona, slepera i autobusa, posebno sada kda je sezona povratka gasterbajtera!!! Da neko tek tako kaye radicu po mom - tako mi je lakše - može mi se!! Samo kod nas i kod ovakvog naroda koji trpi sve!!Јутрос сам узео блабла до Пожаревца (Костолца), возили су ме неки инжињери што раде са Кинезима, па смо прошли затвореним надвожњаком (код М. Крсне) и то је баш уштедело време. Рекли су ми да скоро сигурно неће бити готов надвожњак до рока, до октобра, али врв хоће до нове године.
Рекоше ми да нема никаквих посебних потешкоћа око пруге, него им је просто лакше да раде са затвореним надвожњаком. Сад, по мени тих месец-два уштеде на брзини не вреди додатних 20ак минута сваког путовања. Рекли су ми да се чак и размишљало да се затвори и мост преко Мораве када се радио онај нови поред њега, али су једва одустали од тога. Колико се сећам тај мост код Љубичева је баш кнап да се мимоиђу 2 аута, а још је и друмско-железнички. Било би баш занимљиво да се сав саобраћај био пребацио на њега.
Kakva će ovo lepota biti kad se završe radovi.Evo nekoliko slika sa po meni jedne od najkriticnijih tacaka. Iznad sela Radosevca takozvana obilaznica oko Golubca. Jaka kisa u Maju mesecu je odnela dosta nasipa kod sipova za nadvoznjak. Ovo crno na stubovima je bilo sve pod zemljom. Neke informacije iz prve ruke jeste da ovo nema sanse biti gotovo do kraja godine. Ali eto uzivajte u slikama dron mi na zalost ne radi
Pogledajte prilog 240433Pogledajte prilog 240434Pogledajte prilog 240438Pogledajte prilog 240439Pogledajte prilog 240440Pogledajte prilog 240441Pogledajte prilog 240443Pogledajte prilog 240444Pogledajte prilog 240445Pogledajte prilog 240446Pogledajte prilog 240447Pogledajte prilog 240448Pogledajte prilog 240449Pogledajte prilog 240450