На претходној страници Гага окачио да ће демонтирати оштећени олук на узводној страни моста тако да вероватно ништа није случајно пало.
Обележено је оградом буквално са свих могућих страна. У много ширем подручју него што је ова слика, зато се ограда на њој и не види. Наравно да увек има пешака који некад то игноришу па прођу поред, али ограда је била на свом месту по елаборату обезбеђења градилишта.Način na koji je to radjeno je problem sto dole nema ograda sto to nije bolje obezbedjeno
Kako se onemogućava? Taj na sredini je kod stepenica, taman kod stanice. Onemogućava se ljudima koji pešice prelaze most da nastave pravo.Ovo ima da se krši, onemogućava korisnicima 9A/78/83 da presedaju ka centru.
Nećeš biti jediniИ ја сваки дан бицклом на посао и назад.
Ако будете у наредном периоду читали вести о физичком сукобу возача и бициклисте којем возач није хтео да стане на једином могућем прелазу за бициклисте али и пешаке слабије покретљивости који је Гангул-паша укинуо, знајте да сам ја.
Prelazak sa Brankov most 1 #4119 na Brankov most #298.Kako se onemogućava? Taj na sredini je kod stepenica, taman kod stanice. Onemogućava se ljudima koji pešice prelaze most da nastave pravo.