И шта ће на крају да буде на овом земљишту на којем се нешто као гради ?
Ето сад имамо три опције, или салони аутомобила са сервисима или ресторан брзе хране ? Све док не поставе таблу са цртежом онога шта ће се градити, можемо само да нагађамо. Пошто те табле још нема, значи да немају ни одговарајуће дозволе за градњу и зато и је грађевинска инспекција затворила градилиште, али они (Гемакс) ипак и даље као ради !!!
Данас сам био у Крњачи и из 95-це сам на брзину снимио радове, од 10 радника колико сам избројао, њих четворо је у хладовини дрвета (на слици лево) одмарало. Наравно табле још нема, а баш сам је тражио погледом !
Што се Мерцедеса тиче, свашта се прича у круговима аутомобилиста о њима, поготово сад након продаје Мерцедес Бенз Србија, швајцарској фирми Емил Фреј Група (Emil Frey Group), која ће сад бити увозник и заступник Мерцедес возила за Србију, Црну Гору. Дајмлер АГ, је иначе био директан увозник Мерцедес возила, као један од ретких произвођача возила која је увозила и продавала своја возила код нас у Србији, а и у Црној Гори. Из разлога кризе и великих трошкова пословања одлучили су се на овај корак повлачења са нашег тржишта још пре више месеци, а уговор је потписан пре неких месец и нешто дана.
Прича је за сада та, да ће продајни салон остати тамо где и јесте у Новом Београду у Омладинских бригада, а да ће се сервис преселити у Крњешевце, а они тамо имају велики простор где је продаја и сервис за теретни програм, царинско сместиште, па би се ту радио и сервис за путничка возила. Друга прича је та, да ће се преселити и ауто салон у Крњешевце !
Зато не верујем да ће садашњи заступник Група Емил Фреј, да се преселе у Крњачу (мада је ближе него Крњешевци), баш из разлога што већ имају велики простор у Крњешевцима и могућност да се шире, а ту је још увек садашњи простор у Новом Београду.
Али све док се не постави та фамозна табла са цртежом будућег објекта, можемо да нагађамо, шта се то ту гради ! Лично ипак мислим, као што сам већ написао, да ће ту бити овлашћени продавац и сервисер БМВ Радуловић.