Obišao sam danas malo stanove, garaže i unutrašnjost prve faze. Generalni utisak je pozitivan, 3 najveće mane su za mene fasada, garaže i ulaz u zgradu.
O fasadi sam i ranije pisao da nisu ispoštovali render i da je trebala da bude dosta modernija.
Garaže su mi drugo razočaranje, odaju utisak nezavršenosti jer su betonske zidove samo okrečili u belo, bez malterisanja i gletovanja (nisam siguran kako se to tačno radi ali izgledaju očajno u poređenju sa A blokom). Uglavnom za garažno mesto koje naplaćuju 1.000 eur po kvadratu ono je prejadno. Sa druge strane garaže u A bloku izgledaju 2 klase bolje, ravni zidovi, fasadna boja, sve je odrađeno sa ukusom i bolje raspoređeno.
Treća stvar je ulaz u zgrade. Na ulaznim stepenicama postoji lift za invalidska kolica, šta je sa roditeljima koji koriste dečija kolica? Ne postoji prilaz za kolica.
Nervira me stav Neimarovih zaposlenih gde nijednu kritiku ne prihvataju, već za sve imaju izgovor da je to tako najbolje, a preko puta imaju primer bolje rešenih stvari. Kao kad su me ubeđivali da je fasada prve faze ista kao na redneru, samo treba malo da se opere.