Šta buy pa btc i dalje preko 110kBuy when it’s blood on the street![]()
Bio je 102k u nekom trenutku na deep-u(ako se tako kaže).Šta buy pa btc i dalje preko 110k
Misliš da ne može više od 30% dole?Treba kupovati postepeno. Sad je lepo vreme ali cenim da moze jos 20-30% dole. Nesto kupis sad nesto ostavis za dalji pad ako bude kopko bude
Na pitanje kada je vreme za ulaganje i šta da kupe, prvo sam im rekao da to rade sa novcima na koje mogu skroz da zaborave i da ih smatraju kao da su ih bacili.
Ma sve mi je jasno.To sam isto čuo kao savet za ulaganje u kripto, a ima li takvog novca realno?otpisanog, koji bi bacili... kod najvećeg broja ljudi nema.
Dobro, pitao sam te vise u tom smislu šta si načuo, ima li neke pravilnosti koju si iskustveno do sad pokupio, nego da sam tačno predvidiš, to je nemoguće, bio bi milijarder da je moguće![]()
Da rudarili smo pre nekoliko godina, kada je mogao eth da se rudari.Izvini, al ja nisam baš pratio ovu temu, nisi li se ti hvalio da ozbiljno rudarite pre nekih par meseci?
Samo bitcoin?Mislim da je sad vreme za kupovinu.![]()
Bacio sam pogled i na ostale graph-ove u zadnjih mesec i po dana, manje više prate Bitcoin. ETH čak imaju i veći pad, negde oko 40%. Ja uvek ulažem u bar 3-4 zbog diversifikacije, najviše u BTC i ETH pa onda ostale.Samo bitcoin?