Šta je novo?

BIP

Ja se samo pitam koliki mentol moraš da budeš da kupiš stan u zgradi koja će biti sagređna na mestu sadašnjeg BIPa...
Ima mentola, Bogu hvala, sve će to da se proda... pa će da crkavaju od boleština od zagađenja koje generiše autoput i okolne saobraćajnice...

Retardu koji je potpisao prenamenu ovog prostora u stambeni treba suditi za ubistvo!​
Preterivanje. Živim u naselju tik uz Prokop i znam gomilu ljudi koji su doživeli lepu i duboku starost.​

Tu će biti neka poslovna zgrada na mostaru
Nadam se da si u pravu, ali više nisam siguran.
Prvo je, koliko se sećam, bio plan da tu bude blok poslovnih zgrada - i zaista, tu im je mesto, ako već nešto treba da se gradi.
Ali sam nedavno čuo da je plan promenjen i da se sada planira stambeno naselje...

I čudom ne mogu da se načudim da bi iko hteo da živi tako blizu autoputa gde svakodnevno protutnji desetine hiljada vozila sa svim propratnim negativnim efektima tolikog saobraćaja.
Iskreno se nadam da sam u krivu...

Koliko znam, urbanistički plan je još uvek u izradi, za sada sam čuo da su tražili povećanje spratnosti odnosno da se istražuje da li mogu da se zidaju visoki objekti. Znajući kako se zida sigurno će biti stambenih zgrada, pretpostavljam slična koncepcija kao Skyline, jedino što mora da se sačuva je Vajfertova kuća

Mogu da ubace filtere za cistiji vazduh u svaki stan. Delta District ce to imati.

Vrh