Šta je novo?

Bilbordi i reklame na fasadama zgrada

Već dve godine pored naše zgrade radi bilbord, na 20 metara od prvih stanova. Ja više ne mogu da zamislim da spavam bez spuštenih roletni. Do sada to nisam voleo, nekako sam se navikao. Pokušao sam da animiram komšije da pišemo neku peticiju da prijavimo i sl. ali nije bilo odjeka, većina su stari ljudi koji ne žele da se smaraju.
U ulici se relativno često kvari gradska rasveta, pregori sijalica i onda se čeka nekoliko dana, prosek je desetak. Kada se bilbord pokvario došli su sutradan.

Oni ekrani kod ušća na tržnom centru isto osvetljavaju tu raskrsnicu kao da je tajm skver. Jadni ljudi prekoputa

Prijavljuj sam, šta će ti komšije!

Mogu i ja da prijavim, ne bi mi bilo prvi put (pošalji mi lokaciju)

Siguran sam da postoji podešavanje kontrasta i to bi rešilo problem.

Na Ušću (ka Brankovom mostu) su smanjili (ne verujem da sam jedino ja prijavio)

Na glavnom ulazu nisam prijavio - ako ne smeta 100-tinama ljudi u 6 kaplara, ne smeta ni meni

neneslav vrote
,,... Već dve godine pored naše zgrade radi bilbord, na 20 metara od prvih stanova. Ja više ne mogu da zamislim da spavam bez spuštenih roletni.... ,,

Bilo bi dobro imati ovde reč - mišljenje oftamologa o podnošljivom broju luksa u odnosu na udaljenost.
Sa zvaničnom ,,studijom,, oštetni zahtev za narušavanje zdravlja bi bio vrlo smisaoni pozez
Naravno da je preteško naručivati ponaosob
zato donošenje regulative bio bi civilizaciski potez .
Na žalost bez bez dobijenih par pozitivnih otšteta nema napretka.
Tako je bilo i sa ujedima pasa le grad je doneo regulativu.

Prijavljuj sam, šta će ti komšije!

Mogu i ja da prijavim, ne bi mi bilo prvi put (pošalji mi lokaciju)

Siguran sam da postoji podešavanje kontrasta i to bi rešilo problem.

Na Ušću (ka Brankovom mostu) su smanjili (ne verujem da sam jedino ja prijavio)

Na glavnom ulazu nisam prijavio - ako ne smeta 100-tinama ljudi u 6 kaplara, ne smeta ni meni
Prijavio sam, ja i još jedan. Ali ništa od toga, treba masovnost

Već dve godine pored naše zgrade radi bilbord, na 20 metara od prvih stanova. Ja više ne mogu da zamislim da spavam bez spuštenih roletni. Do sada to nisam voleo, nekako sam se navikao. Pokušao sam da animiram komšije da pišemo neku peticiju da prijavimo i sl. ali nije bilo odjeka, većina su stari ljudi koji ne žele da se smaraju.
U ulici se relativno često kvari gradska rasveta, pregori sijalica i onda se čeka nekoliko dana, prosek je desetak. Kada se bilbord pokvario došli su sutradan.
A to nije u dometu kamena sramena ili tako neka slična disciplina

IMG-95e8ed0a5ce9aa63c42b45c480cf53db-V.jpg

Naravno oteli ga od zelene povrsine

Vrh