Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

Puno mi se žale ljudi koji idu sa Vuka do posla na NBG da je bilo puno ispadanja BG voza proteklih dana.

Jeste, i meni se isto desilo. Nisam ga dugo koristio (retko kad mi treba), zvao kol centar, proverio red vožnje, dođem na stanicu kad ono taj i taj polazak otkazan. Reko i'te bre...

Ali sve je nekako splasnulo jer svaki put kad bih na stanicama (i u regio vozovima) naleteo na konduktere Srbija voza, uvek su bili jako ljubazni i od velike pomoći pa bi me posavetovali gde koji voz da sačekam i da najbrže i najlakše stignem. Baš je lepo videti to i hvala im.

Evo posle dugo dugo vremena odlucih da koristim beovoz od vvukovog spomenika do kuce(stanica novi beograd). Video neki raspored zvao drugare koji redovno koriste potvrduli mi da ima u 16:39 sledeci, sisao kroz one velelepne stepenice u pola 5, posle par minuta tumorni glas sredovecne gospodje najavio voz za batajnicu da stize. Posle najave voza za batajnicu najavljen i voz za resnik kao sledeci... kao ono medjutim nema voza 4,5,6,8 minuta. Pojavljuje se neki voz posle 10 minuta niko ne zna koji je od dva najavljena krecu ljudi da ulaze izlaze, iskusniji valjda znaju po garniturama , da je to ipak voz za resnik. Ovaj za nbgd izgleda nestao negde u tunelu u tih par minuta, sigurno ima neka crvotocina pored onog potoka. Nista cekamo sledeci. Pojavio se u 17h. Vidim neke gospodne komentarisu kako se dan pre pojavio tek onaj u 17:29. Posle neka neko kaze kako su svi glupi sto ne koriste prednosti beovoza nego nagrnu na kruzni tok kod usca. Neka hvala

I jedno i drugo su zlo, mada je Batajnički funkcionisao solidno do Decembra.

Kako su regulisali karte kad nisu sve stanice imale automate za Bus Plus? Na pančevcu si radili automati i kontrolor je odmah po otkucavanju tražio kartu na uvid.

Ne plaća se Beovoz ali je postao strašno nepouzdan. Ove godine su polasci za Lazarevac i Mladenovac puno puta otkazani a do promene reda vožnje bili su tačni (posebno ovaj za Lazarevac u 16:20 sa NBG). Juče su oba otkazana a preključe za LA. Prošle nedelje takođe su bili otkazivani.

Evo i danas
Voz koji polazi iz Ovče za Lazarevac u 12:52 časova, iz Lazarevca za Zemun u 14:40 časova kao i voz iz Zemuna za Mladenovac u 16:37 časova neće saobraćati iz tehničkih razloga.
Mislim da ovoliko nije bilo izostanaka cele prošle godine(ja se sećam dva puta ali idem vozom samo kada ne mogu bajsom)

Vrh