Da se dopunim jer počinje next level kretenizma dozvoljavanja automobila na Kalemegdanu. Šabančina parkirala svoje njemačko premijum auto na stazu u nastavku paviljona Cvijete Zuzorić pored zida koji deli taj deo od terena kk cz. Nastavak se zna, sledeći balvan vidi ovog nekažnjenog pa će i on takoPretvoricemo nas najlepsi park u auto pijacu i autobusku stanicu. Za ove automobile treba pokrenuti neku akciju masovnog prijavljivanja i kaznjavanja sve zajedno sa uzeglim rampadzijom koji samo pakuje suske u dzep kao da je njegovo
verovatno nema svrheKome prijavljivati ove retarde? I jel ima svrhe uopšte?
Nema. Ja sam prijavila komunalnoj jednom parkiranje u sred parka.Kome prijavljivati ove retarde? I jel ima svrhe uopšte?
Može to u Beogradu na vodi... ali na nedavno rekonstruisanom šetalištu kroz blokove 45, 44, 70 - sistem već ne radi, ceo grad je kao spaljen, koliko im tek nije stalo do Beogradske tvrđave - da nisu padine u pitanju verovatno bi probali da i tu uđu kolima i parkiraju.Znas ti koji je posao uraditi hidrantsku mrežu prskalice i tako to automatizacija
Dobro, ruku na srce ulaznica za Versaj kosta 24-32 eura ali poenta stoji da bi trebalo da povedu vecu brigu za KallehmeghdunnToliko lepo je izgledala tvrđava pre ovih vrućina, ali jedino što rade je košenje trave. Ne daj bože da održavaju taj travnjak zalivanjem ili šta god.
Pritom, stvarno mi je jasno da grad možda nema para da radi takve stvari svuda, ali tvrđava je centralno turističko mesto ove zemlje. Tu prosto moraju da čine da sve bude cakum pakum.
Ako ste nekad bili u Versaju, prva stvar koja upada u oči je broj ljudi angažovan na održavanju bašte. I naravno da izgleda fantastično. Ne daj bože da mi radimo nešto slično sa svojim istorijskim lokalitetima.
Dobro, ruku na srce ulaznica za Versaj kosta 24-32 eura ali poenta atoji da bi trebalo da povedu vecu brigu za Kalemegdan
Ehhhhh niko ne bi platio jer ovde dominiraju turci i turisti iz regiona koji trose 5 eura na dan.toliko i treba kod nas da bude za strance
Цена из комшилука:Ehhhhh niko ne bi platio jer ovde dominiraju turci i turisti iz regiona koji trose 5 eura na dan.
Moglo bi 500 dinara recimo da bude ulaz ali onda treba napraviti ogradu oko celog kalisa a to kosta