Šta je novo?

Belville - [ Stambeno poslovni kompleks | 430 000kvm ]

Iako prvo naselje tog tipa i dalje je među najlepšima i najhumanijim za život. Ima dovoljno prostora, zeleinla, sadržaja i na odličnoj lokaciji.
Očigledno poslednje sa iole zelenila i razmakom između zgrada... Posle toga su napravili ABlok gde bukvalno po onim internim stazama ne mogu da se mimoiđu ljudi sa kolicima ili West65 skoro bez ikakvog zelenila. Ipak, sada The One i Airport Garden postavljaju nove, još niže, standarde po tom pitanju - niz spojenih zgrada kako bi se što više iskoristila parcela i uzele pare...
 
Kakva je situacija sa održavanjem u zgradama i koje pružoce usluga bi mogli da preporučite. Naime u zgradama gde CSI ima ugovor traži se povećanje cene usluga iako su naplaćivali najvišu cenu, a uspeli su da račune nekih stambenih zajednica oteraju u minus (tamo gde su njihove upravnici) tako da se ozbiljno razmišlja o njihovoj promeni,. Takođe se pominje da je ova firma povezana rodbinskim vezama sa jednim od najpoznatijih stanara predsednika SZ tako da bi svaka dodatna informacija dobro došla, jer vidim da ovo sa CSI ne ide u dobrom pravcu za stanare.
 
To su one zgrade koje su se pre par godina "odvojile" od First Facility-ja?
Tu bi možda bilo najpamentnije da se ispregovara novi model krovnog održavanja za celo naselje.

U to vreme je glavni motiv da se raskine sa FF-om bilo to što je "moguće dobiti jeftinije usluge", a ispalo je kako je ispalo. Ja sam pratio tu problematiku pre par godina, dok se oni tamo na parceli nisu i međusobno posvađali. Srpska posla, tako deluje.
 
Pozdrav. Vidim da vam objekte odrzava First Facility, pa da li biste mogli da podelite informacije vezane za to koliko ste zadovoljni uslugom, da li biste ih preporucili i koja je cena?
Hvala unapred
 
Ne održava sve objekte FF. Zgrade u "lepezi" imaju sporazum i direktne ugovore sa pružaocima usluga.
 
Razlika u održavanju zgrada u “lepezi” i ovih drugih gde je FF je velika, u korist “lepeze”…Totalno odsustvo preventivnog održavanja, ulazi su štrokavi, samo se održava neki minimum, a rekao bih i dosta je to sve ispod minimuma…Da ne pominjem banalne stvari, poput krečenja. Profes upravnici svuda treba da idu, krovni ugovor za celo naselje
 
Razlika u održavanju zgrada u “lepezi” i ovih drugih gde je FF je velika, u korist “lepeze”…Totalno odsustvo preventivnog održavanja, ulazi su štrokavi, samo se održava neki minimum, a rekao bih i dosta je to sve ispod minimuma…Da ne pominjem banalne stvari, poput krečenja. Profes upravnici svuda treba da idu, krovni ugovor za celo naselje
A kako se odrzavaju zajednicke povrsine i garaze ako 2 provajdera odrzavaju naselje (razlicite zgrade) sa ocigledno 2 razlicita (losiji i bolji) sistemima odrzavanja. Sta je zapravo napravilo tako komplikovanu pricu sa odrzavanjem belvila?

Jedna moja bivsa riba je kupila tamo stan jos 2011 i secam se da mi je tada bilo fascinantno sta je sve ugovor o odrzavanju imao. Tada sam ziveo na Karaburmi u raspaloj zgradi iz 60ih i ono sto sam tada procitao me je bukvalno odusevilo. Bukvalno je bila navedena stavka po stavka, ako se dobro secam nesto tipa sta se odrzava dnevno, sta nedeljno i tako to. I secam se da je cak jedan vremenski opseg (da li 10 godina ili tako nesto) podrazumevao i pranje fasade.

Sa tom bivsom vise nisam u kontaktu i ne znam kako je posle bila zadovoljna, ali od 2011 do 2012 dok smo bili u vezi i dok sam redovno dolazio kod nje, to je tada, za moje tadasnje standarde, sve bilo top.
 
leden radijator 13 rebara u kuhinji i ledene su cevi koje vode do tog radijatora
 
Jel vucic živi u belvilu haha sa li smem da napisem a da ne dodju po mene inspektori
 
Vrh