Kakve veze ovo ima sa mojim interesom, i sta tu meni ima da odgovara ili ne? Odakle meni interes za neku zemlju koja pripada il i ne pripada kucicama?
Niti zivim u kucicama, niti je neka od njih moje vlasnistvo.
O kakvih 200 maraka pricas?
Pre nego sto je uopste krenuo otkup stanova od strane fizickih lica, firme koje su te stanove kupovale su platile sve to. I to debelo.
Ili ne znas da u cenu stana ulazi i kompletna infrastruktura naselja? Ili se pravis da ne znas?
Nabadas u prazno, i to pogresno
Klasican sistem: skrecemo pricu, pokusavamo da onoga sa kim diskutujemo ocrnimo, posto za prethodnu diskusiju vise nemamo argumenata.
Ne to nije parking, parking za kucice je pravljen posebno.
I nema veze sa tih par metara od torotoara do samogu ulaza u kucicu.
Aj da "nacrtam":
Deo naselja sa kucicama je pravljen "kako treba".
Ulica, parking, zelena povrsina sirine 1.5-2m (drvored), trotoar sirine metar-dva, zelena povrsina 4-5m, sama kucica.
Sa trotoara se odvajaju prilazne pesacke staze koje dolaze do samih ulaznih vrata.
Ako bi nekada pogledao kako to uzivo izgleda, mozda bi i shvatio, koliko je prirodno da taj deo ispred kucice pripada samoj kucici.
Pa ne zida se kucica " u vazduhu". Svakom objektu pripada neki deo povrsine oko njega.
Nego... nesto se ne javljas za ovo sto je sazidano na slikama? Nije vise malo parce placa? Nije vise da nije na javnom zemljistu? Nije vise da je to sve od odavno?