Šta je novo?

Banovo Brdo Residences [ Stambeno poslovni kompleks | 100 000 m²]

To je nesto prodavao stankom u stecaju, nije ni bilo stanova nego su nesto prepravljali poslovne prostore, a u ovom na celu staklenom delu cuo sam da je bot centar, da su racunari unutra i da sekta besplatno koristi jer ne placaju nista stankomu u stecaju.
Bilo je tu svega.. ima i stanova, ali prica je da ih preuzela vlada RS za dug Stankoma za porez, i prebacila MUP-u.. par stanova je bilo na javnoj aukciji, otisao jedan moj drug da licitira, kaze cim je dosao, sve mu je bilo jasno :) .. ovo za bot centar sam cuo i ja ( za poslovni deo zgrade ).

banovo-brdo-residences-260625-01.jpg

banovo-brdo-residences-260625-02.jpg

banovo-brdo-residences-260625-03.jpg

banovo-brdo-residences-260625-04.jpg

banovo-brdo-residences-260625-05.jpg

banovo-brdo-residences-260625-06.jpg

banovo-brdo-residences-260625-07.jpg

banovo-brdo-residences-260625-08.jpg

banovo-brdo-residences-260625-09.jpg

banovo-brdo-residences-260625-10.jpg

banovo-brdo-residences-260625-11.jpg

banovo-brdo-residences-260625-12.jpg

banovo-brdo-residences-260625-13.jpg

banovo-brdo-residences-260625-14.jpg

banovo-brdo-residences-260625-15.jpg

Nije tajna naravno vidi se i u EXIF-u fotografija, u pitanju je sada već vremešni Canon 600D sa odličnim objektivom 15-85mm.

Nije tajna naravno vidi se i u EXIF-u fotografija, u pitanju je sada već vremešni Canon 600D sa odličnim objektivom 15-85mm.
Ja sam laik ali sam razmisljao o kupovini nekog fotoaparata sledece godine, a bas su ti sjajne slike pa rekoh da pitam, hvala na odgovoru :)
Izvini za off topic ;)

Ja sam laik ali sam razmisljao o kupovini nekog fotoaparata sledece godine, a bas su ti sjajne slike pa rekoh da pitam, hvala na odgovoru :)
Izvini za off topic ;)
Extroniks, kupi i ovde gajbu, videces da ti je bolje nego na Nbg, a projekat je stvarno boli glava, da sam u kesu bez razmisljanja bi pazario ovde, stvarno je ispalo top

Extroniks, kupi i ovde gajbu, videces da ti je bolje nego na Nbg, a projekat je stvarno boli glava, da sam u kesu bez razmisljanja bi pazario ovde, stvarno je ispalo top
Screenshot 2025-06-30 at 21.50.40.png

Da sam bas u kesu mozda i bih, jedan od projekata koji jesam ozbiljno razmatrao sa te strane reke.
Ali jbg, sva porodica i prijatelji su mi sa ove strane reke osim babe, volim sirinu i ravnicu NBGD a i prakticnije mi je zbog drugih ljudi sa kojima se vidjam.

Devojka je isto navijala za brdo doduse, ne voli ravnicu ;)
Svakako veoma lep projekat, drugar iz IT-a ima rodjaka koji je kupio stan tu porodicni, pa jedva cekam da cujem utiske :)

Viseći plafon, jako lepo izgleda uživo, Spušteni plafon je od rigipsa i uštinut je tu pri spoju sa zidom. Veći otvori su ostavljeni gde su prozori i vrata (i sobna) za zavese.

Odlično izveden projekat kako spolja tako i unutra.

Odličan projekat. Šteta za radijatore, možda su mogli podne konvektore bar u dnevnim da predvide. Sjajno svakako, meni najlepše zgrade u Bg trenutno u izgradnji.

da li gresim ili je opet kuhinja ako se tako moze nazvati pored ulaznih vrata? ni jedan stan koji se smatra kvalitetnim nema kuhinju pored ulaza, to je promasaj i bar mene ne moze da zainteresuje za kupovinu nekretnine.

da li gresim ili je opet kuhinja ako se tako moze nazvati pored ulaznih vrata? ni jedan stan koji se smatra kvalitetnim nema kuhinju pored ulaza, to je promasaj i bar mene ne moze da zainteresuje za kupovinu nekretnine.
Što se tiče Igorovih slika, grešiš. To je hodnik. Nijedan stan koji sam gledao nije imao kuhinju odmah do ulaznih vrata.

Baš sam juče komentarisao kako se dosta žale na novogradnju po raznim pitanjima. Ovaj projekat izgleda deluje među najozbiljnijima. Baš zgrada skladno i moderno izgleda. Koliko je bila cena (opseg) kad su zaboli ašov? Verovatno piše negde, ali da ne listam...

Baš sam juče komentarisao kako se dosta žale na novogradnju po raznim pitanjima. Ovaj projekat izgleda deluje među najozbiljnijima. Baš zgrada skladno i moderno izgleda. Koliko je bila cena (opseg) kad su zaboli ašov? Verovatno piše negde, ali da ne listam...
Ja sam gledao stanove sa 3 spavaće sobe (90-130 kvadrata) i cena je bila 3300 sa PDV prošle godine.

Na tu kvadraturu deluje kao jača cena, ali očigledno znaju šta rade 😅
Zgrada i sami stanovi su po meni vrhunski, od izgleda, do strukture stanova, velikih terasa itd. Ono što ostaje da se vidi jeste sam kvalitet izvedenih radova, kroz godine kako će se zemljište iznad repiškog potoka ponašati. Takođe meni sama lokacija u tom trenutku nije opravdavala tu cenu, iako sam se zaljubio u strukturu stana. Što se tiče prodaje, i dalje je oko 1/3 stanova dostupna, što posle 2 godine prodaje i nije neki uspeh u Beogradu.

Sve u svemu lepe zgrade, da je na malo boljoj lokaciji vrlo verovatno bih zagrizao metak i kupio.

Nisam do sada čuo ovo mišljenje, pa me zanimaju razlozi za to?

Imam svoje mišljenje o napisanom, ali me zanima da čujem još neko.

Hvala unapred.

Nisam do sada čuo ovo mišljenje, pa me zanimaju razlozi za to?

Imam svoje mišljenje o napisanom, ali me zanima da čujem još neko.

Hvala unapred.
moj poznanik je gledao nekoliko nekretnina u raznim zgradama u bnv i kaze da su skoro svi stanovi sa kuhinjom do ulaza. srecom ovo deluje dosta kvalitetnije i doboro je da sam pogresio.

Vrh