Šta je novo?

Azzaro Business Centre - [ Poslovni objekat ]

jel ok da prebacim fotke u zvaničan update?

Poz :)

Ma, OK. ... slobodno prebaci, ja preuzimam odgovornost. :)

Evo i ja sam prebacio ovaj post - još ga i editovao :

Azzaro Business Center - novi poslovni objekat u srcu Novog Beograda!
Azzaro Business Center se nalazi u Bloku 63 na Novom Beogradu.
Investitor je firma Azzaro-Parallel iz Beograda. Useljenje korisnika se planira za mart 2008.
Centar se prostire na 895 m2 i sadrži 5 spratova iznad i jedan ispod zemlje (garaža) sa 72 garažna mesta.
Ukupna površina Azzaro centra je 6903 m2.

azzaro_colliers_160108.jpg
.
azzaro_mapa_160108.jpg

Azzaro Business Center je poslovna zgrada A klase koja se nalazi preko puta tržnog centra "Piramida" u
jednom od glavnih bulevara koji spajaju Novi Beograd sa E75 auto-putem i ostatkom grada.
Ova zgrada je projektovana kao skup maloprodajnih objekata (lokala) i poslovnog prostora.

Azzaro centar se nalazi na jednoj od najboljih lokacija u Beogradu, u samom srcu gusto naseljenog
dela Novog Beograda, koji prerasta u downtown prestonice. Stari centar Beograda je udaljen svega 5 km, a
Beogradski Aerodrom 10 km.
Beogradska Arena, Sava Centar, hotelski kompleks Hyatt, Holiday Inn, IN hotel, Hotel Continental,
kula Genex i Delta City shopping mall su udaljeni ne više od 2km.

Uskoro otvaranje "Azaro biznis centra" preko puta "Piramide" u Novom Beogradu
Niče poslovna zgrada u Bloku 63
beograd1_1.jpg

Pred useljenjem još jedno moderno zdanje u Novom Beogradu: Biznis centar "Azaro" u Bloku 63
Preko puta tržnog centra "Piramida" u Bloku 63 u Novom Beogradu, do kraja marta biće otvoren još jedan moderan biznis centar "Azaro". Ova atraktivna poslovna zgrada A klase, samo je još jedan u nizu objekata ove namene koji Novi Beograd pretvaraju u takozvani "dauntaun", odnosno centar grada.

Objekat ima pet spratova iznad tla i jedan pod zemljom, gde se nalazi garaža sa 72 parking mesta.
Ukupna površina Centra je 6.903 kvadrata i njegova namena se pre svega odnosi na rentiranje. Za iznajmljivanje poslovnog prostora, zadužena je poznata internacionalna kompanija "Colijers". Prvi korisnici moći će da se useljavaju već krajem idućeg meseca, a oko 80 procenata prostora već je izdato. Firme koje će postati korisnici ovog ekskluzivnog centra, biće prvenstveno banke, osiguravajuća društva i restorani. Butika i sličnih prodavnica u ovoj zgradi neće biti. Vrednost ove investicije je oko 15 miliona evra. Investitor je firma "Azaro-Parel" iz Beograda.

Novo središte uspešnih firmi nalazi se na idealnoj lokaciji, jer je udaljeno svega pet kilometara od Centra grada, 10 kilometara od Aerodroma "Nikola Tesla", a bulevar u kome se nalazi povezuje ga sa auto-putem E 75. U krugu od dva kilometra nalaze se mnogi važni objekti poput "Beogradske arene", "Centra "Save", "Delta sitija", kao i hoteli "In", "Kontinental" i "Hajat".

Inače, četvrti sprat Bloka A rezervisan je za poslovne apartmane, a na poslednjem nivou Bloka B nalazi se jedinstveni višenamenski prostor sa terasom sa koje se pruža fenomenalan pogled na Novi Beograd. U tom prostoru moći će da se organizuju najrazličitiji događaji, od venčanja do pres-konferencija ili koktela zabave.
B. S.
извор Данас
линк http://www.danas.co.yu/

Dobro je da imamo još jedan ovakav objekat, mada su ga preterali sa reklamiranjem. Kakav fenomenalan pogled može da se vidi sa zgrade od četiri sprata kada su sve okolne zgrade daleko više od nje? Iza te zgrade je još jedna zgrada tako da ostaje fenomenalan pogled na tramvajske šine i piramidu :lol:

pa i nije neki fenomenalan pogled,al ima i gorih.

lijepo izgleda...a sad kako i kada ce se zavrsiti to znaju samo politicari...pozzz

Rodjace, zavrseno pre par meseci! :gobb: .
Nego kad bi se nekako uredila povrsina pored koja je jedina ostala prazna na cosku Gandijeve i Jurije Gagarine. Mada ce i tu ubrzo niknuti nesto.

Fino je ispala zgrada, fino.

A ona gadost pored u kojoj je Bravo ima smešne stepenice.
A takve iste stepenice ima i Ušće.
Neravne i različite visine ili previše niske.

misliš u kojoj je bio bravo ;) puko je... nije izdržao ni pola godine

O ozbiljno?
A vidim da stoje još uvek reklame, nisam znao da ne radi.
Pa nije imao ništa specijalno, nije ni čudo. A i konkurencija je velika.

Čiji je Bravo uopšte pokušaj bio?

a tamo gore s vremena na vreme imaju neke žurke. baš se ćuje glasna muzika i ekstra svetla izgledaju spolja.
i jednom sam pitao šta se dešava i rekli su mi da je u pitanju svadba.
znači da verovatno može da se iznajmi. O_O

a ne radi im sajt, tj. ne mogu da ga nađem.

little lightning":1zx3oq1s je napisao(la):
a tamo gore s vremena na vreme imaju neke žurke. baš se ćuje glasna muzika i ekstra svetla izgledaju spolja.
i jednom sam pitao šta se dešava i rekli su mi da je u pitanju svadba.
znači da verovatno može da se iznajmi. O_O

a ne radi im sajt, tj. ne mogu da ga nađem.
Jeste bas lepo vizuelno izgledaju spolja te zurke ili sta li su vec.. Jos samo da pokose onu travuljinu ispred kvari im pogled sa terase

Vrh