Šta je novo?

Aviv Park Zvezdara [Tržni centar | 13 000 m²]

Bioskop sigurno neće imati jer je ovo tržnjak veličine slične Ziri u Ruzveltovoj dok za taj sud za hranu ne znam :D

dakle 12. novembra je otvaranje koliko sam nasao na netu.

Hajmo da nabrojimo sta ce sve od prodavnica biti zastupljeno. Za prodavnicu znamo da ce biti univerexport, a od ostalih jedino znam da ce biti TAKKO.

120728121162214890460152.jpg

autor fotke:Moma Raskovic

Ima food court na 2. spratu, kao i još par restorana i kafića, poslastičarnica.

bojan87":2rxpja6i je napisao(la):
dakle 12. novembra je otvaranje koliko sam nasao na netu.

Hajmo da nabrojimo sta ce sve od prodavnica biti zastupljeno. Za prodavnicu znamo da ce biti univerexport, a od ostalih jedino znam da ce biti TAKKO.

Office shoes, Cipelino, Kafe-poslastičarnica Specijal, dm

Takodje avivparkzvezdara.rs domen je registrovan 02.09.15

Izvor: Beobuild.rs

Otvaranje Aviv Parka Zvezdara u novembru
151009-AvivZvezdara-14B.jpg

Objekat Aviv Park Zvezdara na uglu ulica Živka Davidovića i Virpazarske na Zvezdari će godinu dana nakon početka izgradnje biti svečano otvoren 12. novembra. Na ojbektu su završeni svi grubi građevinski radovi, a u toku su završni radovi na uređenju enterijera dok se na centralnom platou objekta završava fontana. U okviru oko 40 lokala koliko će imati ovaj maloprodajni centar u toku je useljavanje i opremanje od strane zakupaca.

Celu vest kao i fotografije unutrasnjosti trznog centra pogledajte u vesti na prvoj strani sajta ili na linku http://beobuild.rs/otvaranje-aviv-parka ... p2560.html
151009-AvivZvezdara-08.jpg

151009-AvivZvezdara-13.jpg

151009-AvivZvezdara-29.jpg

Celu vest kao i fotografije unutrasnjosti trznog centra pogledajte u vesti na prvoj strani sajta ili na linku http://beobuild.rs/otvaranje-aviv-parka ... p2560.html

Izgradjenost parcele je koliko vidim 100%. Ulice mi sada deluju klaustrofobicno.

Pa dobro su iskoristili specificnost terena i prakticno dve etaze su delom podzemne dok je nivo trga otvoren i nema tu zauzetost. Arhitektrura nije neka ali unutra je objekat interesantan po pitanju kretanja kupaca nije klasicno soping centrovski vec neka kombinacija tc vidikovac na moderniji nacin sa vecim lokalima i boljom komunikacijom.

hehe do "lansiranja sajta" gde ga lansiraju :D

Boze kad se setim kada smo na poljani gde je sada taj tc igrali fudbal i lovili gundelje :) neverovatna transformacija celog kraja...

@ Galeks - Tu su veoma uske ulice, pogotovo Zivka D. neverovatno da nema nijednog jedinog drveta u okviru kompleksa....

Galeks":1y1xig6y je napisao(la):
Izgradjenost parcele je koliko vidim 100%. Ulice mi sada deluju klaustrofobicno.

Не може друкчије превише страћара претворених у зградурине са украденим паркинзима и тротоарима, а нема решења осим да срушиш све до Карабурме

12111952_10207742170295629_7374737149523614765_n.jpg

Случајно налетео на фотку на нету...наводно тоалет у авив парку у Зрењанину:)

Lansiranje sajta nije uspelo ni drugi put, ovaj put je bilo 21.10 u 00:00, countdown opet postao timer.

Sajt je konacno "lansiran" :D

0IxLGWm.png

:lol:

Kako stvari stoje samo 2 lokala nisu popunjena, 11 i 15.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2CDHXq1tJWc[/youtube]

bojackhorseman":2ykl9ip1 je napisao(la):
Kako stvari stoje samo 2 lokala nisu popunjena, 11 i 15.

Dobro su oni to popunili, mada su ova dva prazna lokala među najvećima u tržnom centru. Ponuda je ipak siromašnija nego u Pančevu i Zrenjaninu -nema onih velikih, a relativno prisupačnih prodavnica koje raja voli - H&M, C&A, Deichmann i sl. Možda će se neko od njih useliti u lokal 11 ili 15 u narednih nekoliko meseci.

Mislim da će u ovom centru biti dosta useljenja i iseljenja u narednom periodu. Situacija će se stabilizovati verovatno tek kada i ako poraste kupovna moć stanovništva, i kada se taj deo grada još malo izgradi i infrastrukturno razvije.

Дајхмана нема ту вероватно зато што је у центру простор закупило већ 5 других ланаца који продају искључиво обућу.

Na sajtu se na nsalovnoj strani vrti render sa delom iznad krova koji ne postoji. Tja deo je ukinut još u fazi projektovanja.

Чини ми се да ће ускоро почети и радови на оне две стамбене зграде уз комплекс. Већ дуже време копају по тој парцели.

Ау бајо како ће ли људи долазити сад код топлане у Пљеваљској чопор паса одједном има их 20 сигурно

Oduvek je tu bila neka ekipa kerova kod toplane ili kod onog auto servisa ka kapijama. Rešiće se to ovako ili onako, svakako velika količina ljudi neće biti prijatna za dalje delovanje toj ekipi četvoronožaca.

Vrh