Tako je, postoje saobracajni znaci "paznja, biciklisti", ali ne postoji nikakav putokaz. Pozitivno je to sto je obnovljen asfalt na samoj Avali, lose je sto se taj put koristi za isprobavanje automobila. Kada je uradjen novi asfalt, postojali su tragovi preko 20 udesa za prvih 2 meseca. Tragovi su bili u vidu tragova kocenja i ulubljene bankine. Danas se vec ne moze prebrojati, jer su neke bankine menjane, kisa sprala tragove itd.
Da me ne razumeju pogresno vozaci automobila (i ja vozim auto), ali bi se i oni osecali lepse kada bi postojala rampa. Ja bih radije odveo porodicu za 1000 dinara u prirodu, nego besplatno na parking, kako vikendom izgleda Avala. Neko bi platio ulaz autom, neko bi izasao peske, biciklom... a neko elektro autobusom, a na vrhu ljudi i priroda umesto kola i zagadjenja.
Na slicnoj udaljenosi od Zagreba je Sljeme, od Kranja Krvavec, od Maribora Pohorje. Tamo ljudi imaju naviku da pesace, trce, setaju, voze bicikl itd. Na Krvavec moze autom za 5 eur, nasutim putem, ali retko ko ide autom, a i ne moze do vrha. Nazalost, razlika je u visini i velicini, ali je i Avala jako lepa. Ima puno cetinara na vrhu, cisti se dobro, s obzirom ko je sve poseti vikendom.
Kad vec pominjes bum, Slovenci bi sigurno napravili zicaru, uredjen parking i naravno na vrhu dvoglede, ubacis evro, da bacis pogled. Lepa bi bila i biciklisticka staza ili bar traka na trenutnom putu i iznajmljivanje bicikala, riksi itd. da ljudi mogu da provozaju decu.
A inace, pored problema koje standardno imaju biciklisti, od Trosarine do Avale vozaci autobusa kao da imaju posebnu zelju da zgaze bicikliste, a posebno je uzasno kada se po hladnijem vremenu iza Jajinaca, kanalizacija izliva po ulici, pa "mirisljava" izmaglica sa tockova isprska biciklistu i bicikl, a po mrazovitom vremenu, na tim mestima bude led.