Šta je novo?

Autoput "Požega - Užice - Kotroman"

Otišle sve pare na EXPO. Biće posle 2027, ako šta ostane od ove države do tad.
Au kakvi smo ljudi, stalno nezadovoljni. A 12 Rafala? :)
Jeste da avioni koštaju više od tog autoputa, ali možda neko nađe smisao zašto je to bolje. Ja ga ne vidim. Avione će nam uništiti kod prvog pičvajza sa NATO a autoput bi spasao mnogo života na ovoj deonici i trajao večno.

Au kakvi smo ljudi, stalno nezadovoljni. A 12 Rafala? :)
Jeste da avioni koštaju više od tog autoputa, ali možda neko nađe smisao zašto je to bolje. Ja ga ne vidim. Avione će nam uništiti kod prvog pičvajza sa NATO a autoput bi spasao mnogo života na ovoj deonici i trajao večno.
Nažalost bezumni ljudi odlučuju o budžetu. Postavlja se pitanje (po meni ključno) kako mi koji kreiramo i trpamo pare u budžet da kontrolišemo maloumnike koji nam sve te pare proćerdaše, ko' pijani milioneri. Još kad počnu da se hvale "mi ćemo ovo, mi ćemo ono" (kao da su oni zaradili pa daju svoje pare) sa našim novcem nije mi dobro. Za mene uzor mogu biti samo države koje su ovo pitanje što bolje rešile.

sve sto si naveo kasni i trebalo je biti zavrseno i sto je uradjeno nije uradjeno kako treba
EXPO smo dobili dobrano posto su svi ovi projeti zapoceti, a neki u tom trenutku su vec trebali i biti zavrseni i kao takvi (zavrseni) su usli u prezentaciju prilikom konkursa za EXPO (to mi je rekla osoba koja je ucestvovala u procesu)
ovo sto sad placaju su naknadni troskovi da se zavrse projekti koji su trebali biti zavrseni a nisu iz 2 razloga:
1. dunsteri ne znaju da projektuju
2. lopovi kradu i izvlace pare kroz ove projekte

na zalost, imamo i botove koji ih opradavaju i hvale
Inace, sve ovo je u projekatu EXPO ako je verovati Nelecenom (17milijardi evra)

Vrh