Мени се ниједан њихов ауто не допада. Сви су ружни кô ђаво изнутра и споља, и више ми личе на полу-производе по питању дизајна и завршне обраде. Могли су да упосле великог Ђорђета Ђуђара, који је дизајнирао нашу Југо Флориду, да опегла њихова возила. BMW је највећи произвођач најружијих возила на свету. Безобразно је што су њихови аутомобили папрено скупи, а толико јадни. Чак је и ентеријер сиромашан. За те паре, очекивао сам да ми падне вилица на под када видим како изгледа изнутра, а не да спласнем.koliko ruzan auto kao i vecina bmwa
Urus je predobar. Uostalom, italijanski automobil, koja je verovatnoća da bude ružan. Novi BMW su uglavnom odvratni. Taman su se bili vratili s dobrim dizajnom sa peticom F10 i trojkom i sedmicom koje su istovremeno bile aktuelne, ali sad opet transformersi. Meni su najlepše trojke E30 i E46, petice E39 i F10, a sedmica jedna i jedina E38. Taj dizajn ostaje za sva vremena.Мени се ниједан њихов ауто не допада. Сви су ружни кô ђаво изнутра и споља, и више ми личе на полу-производе по питању дизајна и завршне обраде. Могли су да упосле великог Ђорђета Ђуђара, који је дизајнирао нашу Југо Флориду, да опегла њихова возила. BMW је највећи произвођач најружијих возила на свету. Безобразно је што су њихови аутомобили папрено скупи, а толико јадни. Чак је и ентеријер сиромашан. За те паре, очекивао сам да ми падне вилица на под када видим како изгледа изнутра, а не да спласнем.
![]()
Giorgetto Giugiaro - Wikipedia
en.wikipedia.org
Чак је и Ламборгини URUS милион пута лепши.
Pogledajte prilog 259960
Видео запис. На 2:56 можете видети унутрашњост аута. Ово се зове врхунски дизајн.
Pogledajte prilog 259962
Italijanski? Nema koji nije ružanUrus je predobar. Uostalom, italijanski automobil, koja je verovatnoća da bude ružan. Novi BMW su uglavnom odvratni. Taman su se bili vratili s dobrim dizajnom sa peticom F10 i trojkom i sedmicom koje su istovremeno bile aktuelne, ali sad opet transformersi. Meni su najlepše trojke E30 i E46, petice E39 i F10, a sedmica jedna i jedina E38. Taj dizajn ostaje za sva vremena.
Ако није Fiat Multipla, онда је вероватноћа мала. ХА! BMW E30! Видео сам тај ауто пар пута. Не изгледа лоше, али ентеријер баш и није нешто, поготово брзинометар и командна табла. Очекивао сам да буде налик Југо Флориди или Citroën XM-у.Urus je predobar. Uostalom, italijanski automobil, koja je verovatnoća da bude ružan. Novi BMW su uglavnom odvratni. Taman su se bili vratili s dobrim dizajnom sa peticom F10 i trojkom i sedmicom koje su istovremeno bile aktuelne, ali sad opet transformersi. Meni su najlepše trojke E30 i E46, petice E39 i F10, a sedmica jedna i jedina E38. Taj dizajn ostaje za sva vremena.
Очигледно је да ниси видео Fiat Multipla ауто. То је најружнији ауто на свету. Што би @1111 написао, ружан је за медаљу, а ентеријер је грдан до даске! Каква је оно командна табла? Још онај брзинометар постављен удесно да ти одвуче пажњу док возиш... Грдан ауто.Italijanski? Nema koji nije ružanI ovaj Urus ružan ali bih ga posedovao, kao i ove bmw-e iznad.
Није лош ретро дизајн уопште. Уме да буде одличан ако се одради врхунски када се унајме најбољи дизајнери, а не трупци који користе вештачку интелигенцију да ово направе.Italijani obično imaju dosta smisla za lepo i skladno. Ali ovaj što je dizajnirao Multiplu...
Inače, nevezano za to, s..e mi se od ovih retro-futur-simplistik-sajber dizajna koje sad nameću za nova vozila, posebno za električna. Vidi se da nije Holivud jedini kome ponestaje ideja i maštovitosti, nego se to preliva i na dizajne automobila, zgrada, predmeta, aparata... Fuj. Odvratni korporativni utilitarizam. Ali sami smo krivi, što smo im dopustili to. Jer narod sve to guta i konzumira, umesto da bojkotuje.
Одлична сличица. Савршено описује мој израз лица кад сам видео ово, али је смешна до даске. Не могу да престанем да се смејем док је гледам.
Не заборави Фијат 128 из којег је настао легендарни Стојадин. Ваљда је то тај Фијатов модел. Исправите ме ако грешим. То је један од најлепших по мени, али тако ти је то кад унајмиш најбољег дизајнера попут Ђорђета Ђуђара који је дизајнирао нашу легендарну Југо Флориду. Унајми њега, и испашће одлично. Унајми шалабајзера, и испашће катастрофално и ружно за медаљу. Легендарни Стојадин, или Застава 1100!Dobro, Multiplu sam zaboravio. Nisu mi ipak sva italijanska vozila lepa. Ali uglavnom jesu. Fiat Punto, Grande Punto, Bravo, Coupe, Barchetta, Tipo stari, Uno, Lancia Delta, Kappa, Thesis, sve Alfe osim Tonalea i novog Juniora, Maserati Quattroporte, Ghibli, GT, skoro svaki Ferrari, skoro svaki Lambo...