Šta je novo?

Autobuske stanice u Srbiji

Novi Sad:

30433.jpg
30434.jpg
30431.jpg

Већина само да почупа траву, офарба зарђало и преглетује сбијено изгледало би сасвим пристојно. Нема оправдања за овакву пустош. Не кошта фарба толико.

@Igor

Јел може да се преименује тема пошто је иначе сам термин "унутрашњост Србије" неисправан и временом је добио чак и негативну конотацију? Ако је нешто унутрашња Србија, шта је спољашна? Јел постоји неки портал између спољне или некакве чисте Србије до ове унутрашње?

Не бих да улазим у целу генезу тог погрешног израза али је вероватно једна од последица централизације, а што је један од разлога оваквог изгледа станица у тој "унутрашњости".

Српске аутобуске станице би иначе било исправно а мало и иронично, обзиром на садржај који видимо.

Izbacio sam iz naziva unutrašnjost, nisam siguran koliko je tvoj predlog ispravan možda Autobuske stanice širom Srbije.

Stara stanica u Zaječaru, sada je i ona premeštena malo dalje od centra. Ranije je glavna autobuska bila na 5 minuta od glavne železničke.

32279.jpg

32278.jpg

32277.jpg

32276.jpg

Danas je to Izborni Štab Srpske napredne stranke.

Nova je na kraju Grada, Zaječar ima glup urbanistički plan za javni transport, čitao sam ga od korica do korica, smeće. Plan sa Železnicom je još dementniji.

Vrh