Šta je novo?

Atria residence [Stambeni objekat ~10.000 kvm]

Zanimljivo je kako je i West dogao ruke i ne može da se bori sa brojnim pritužbama kupaca već ih šalju na investitora. U početku je bilo totalno drugačije. Elem verovatno su i oni svesni da im ovaj investitor urušava kakav takav ugled koji su stekli...i da ga gledaju kao malog Radojicu iz Babušnice koji zamišlja da je ril estejt kompanija i ozbiljan investitor.

Ja sam se nadao da će kupci 3. i 4. lamele barem malo bolje proći jer je naučio na nekim greškama..a on je tim kupcima još goru izvedbu prodao.
 
da li neko zna sta se desava sa upotrebnom dozvolom? da li ce je zgrada uopste dobiti i kad ocekuju?
 
Nije, niti će uskoro izgleda.
IMG_7394.jpeg
 
Nije, niti će uskoro izgleda.
Mi smo tražili i dobili "Predlog komisije za tehnički pregled za izdavanje upotrebne dozvole" izdat u skladu sa Pravilnikom o sadržini i načinu vršenja tehničkog pregleda objekta. Komisija za tehnički pregled je potvrdila sve što zahteva Pravilnik uključujući i potvrdu "da je objekat podoban za upotrebu". Shodno tome dat je i predlog da Sekretarijat za urbanizam i gradjevinske poslove grada Beograda Investitoru izda rešenje o upotrebnoj dozvoli.

Koliko ja znam, ovo je poslednji preduslov za izdvanje upotrebne dozvole i odavde bi sve trebalo da ide prakticno automatski. Jel tako?

Pozdrav,
 
Sad će onaj komšija opet da kuka što je bazen otvoren za spoljne goste. 🤣Kao da će sad neko da dolazi masovno...
Nije ovo cenrar grada.
 
Ja sam cuo da je cena 300 evra mesecno...a da za stanare ima neki mali popust.
Dali je stvarno ta cena? Pa ko zeli da plati 300 za mali bazen i mini teretanu??
 
Ona deponija iza zgrada sa rupčagom i napuštenom zgradom Trudbenika je ravna Černobilu. Da li neko zna šta se planira sa time?
 
Ja cu da sacekam jos nekih mesec dana nakon toga cu da prijavim investitora za to djubre iza posto imam i snimke kako njegovi majstori bacaju djubre tu.
 
Danas je upravnik poslao preporuke za tende na povučenom spratu. U istom momentu je neko već ugradio tendu bez da se uklapa u preporučeno. Show.
 
Vrh