Ljudi, nemojte da mesate babe i zabe. Ios i Android ne mogu da se porede. Isto tako, nemojte da mislite da ako je iphone skup, da je zbog toga i dobar. Ima android telefona od 10k pa do 100k dinara.
Uporedba iphone-a sa S2 od pre 4 godine je isto besmislena, zbog verije Android platforme koja je tada bila aktuelna.
Dakle, iphone je to sto jeste i podesen je da radi ja platormi koja je konstruisana samo za njega. Zato tako i radi. Ako uzmete iphone 4 i na njega instalirate Ios7 videcete da to vise nije ono pravo. Telefon je sporiji, koci, morate da pogasite neke opcije da bi se vratio koliko toliko u normalu...
Android sa druge strane je open source i svako moze da radi sta hoce sa njom. Zato postoji veci izbor proizvodjaca, modela, same konkurencije... Na kraju, sam potrosac bira sta zeli i sta mi se svidja.
Ako niste probali i jedno o drugo, nemojte da budete izriciti u osudama. Ako jeste, jasno vam je zasto ste se odlucili bas za iphone, odnosno android. Sva ostala prica je prazna i gubljenje vremena.
Sent from my Lenovo P780_ROW using Tapatalk