Kovačeve videe zaista vredi slušatiMoj naklon za Kovača! Samo napred legendo!
Kovačeve videe zaista vredi slušatiMoj naklon za Kovača! Samo napred legendo!
zgradetinu....od 8 spratove
Са овим се слажем потпуно. Некако имам утисак да се често одмах "на нож" и злурадо дочекује сваки пројекат, сада већ неважно да ли је државни, приватни... Чак ми се чини да би многи волели да се ни потпуно запуштени простори не дирају, да остану ругло и у наредних неколико деценија. Разумем и опрез људи, видели смо много лоших пројеката, много крађа, корупције, неквалитетно изведених радова. Ипак, није ми јасно да је неком боље да остане неко ругло (незавршена зграда у пропадању), него Марина Дорћол, овај пројекат или свакако БНВ. Наравно, можемо да улазимо у детаље, али ми не живимо (нажалост) у држави где се боримо за нијансе неке боје, него у земљу где је малтене све што је уредно и чисто малтене велика промена у односу на оно што је било пре тога. Чисто да предупреди дискусију на ту тему, ајде само да мимоиђе и приче о "ботовима", "издајницима" и слично. И ја бих волео да нам се укупан квалитет свега дигне, па да причамо о нијансама и естетици.Cemu vise dizanje panike za sve i za sve unapred?
Da, otprilike tako.Разумем и опрез људи, видели смо много лоших пројеката, много крађа, корупције, неквалитетно изведених радова.
Pa sumnjam da je iko želeo da ostane ruglo u vidu nedovršene građevine.Ипак, није ми јасно да је неком боље да остане неко ругло (незавршена зграда у пропадању), него Марина Дорћол, овај пројекат или свакако БНВ.
Moglo bi malo da se oladi sa ovakvom retorikom na svako neslaganje i protivljenje. Ima gomila nas koji bi umesto stanogradnje / poslovno - stambenog, da vidimo da zapušteni prostori budu uređeni da budu neko igralište / park, da bude izgrađena škola / vrtić, pozorište, dom kulture, dom zdravlja... , zavisno od potreba.Чак ми се чини да би многи волели да се ни потпуно запуштени простори не дирају, да остану ругло и у наредних неколико деценија.
Занимљиво колико не видиш или не желиш да видиш колика је диспропорција између позитивних и негативних коментара на неку тему. Замисли када би ја рекао: ајде мало оладите са критикама или са пљувањем или нешто слично. Капетам да би се изређала читава плејада људи са добро познатим репертоаром. Јасно је мени да се теби не допада ми један дисонантни том на форуму. Потпуно искрено, мислим да си политички острашћен, а генерално негативан према свему. Ако хоћеш да будеш искрен према себи, видећеш да је мој број позитивних и негативних коментара отприлике једнак, да умем и да похвалим, а много пута и да кажем шта је по мени лоше, неквалитетно и остало, што значи да сам много мање острашћен и да не гледам на све кроз призму мојих политичких, идеолошких и других симпатија. Са друге стране, у овом одвратном времену, јасно ми је да је најтеже људима који се не сврставају у чопоре хијена са обе стране, већ се труде да задрже неку објективност и да сагледају ширу слику.Moglo bi malo da se oladi sa ovakvom retorikom na svako neslaganje i protivljenje. Ima gomila nas koji bi umesto stanogradnje / poslovno - stambenog, da vidimo da zapušteni prostori budu uređeni da budu neko igralište / park, da bude izgrađggg
Tu je od prvog plana za nbg predvidjen javni sportski sadržaj izgrađeni su blokovi okolo država propala nije izgradila imali preca posla 90tih .Odredjena namena zemljišta da to bude akvapark .Dato je privatniku koji nije izgurao investiciju i onda kreće muljanje koje vidimo trenutno.Umesto da je insistirano na zadržavanju namene i pravljenju akvaparka koji bi imao zatvorene bazene i sadržaj koji bi radio 24/365 ali dobro bitno je da tu budu stanovi i uvek isti likovi koji brane investitoreMeni su naicudniji ovi komentari ljudi koji su ostali jos u socijalizmu...zasto bi ijedan privatnim gradio park a da nema neke kvadrate tu? Drugo je drsavno zemljiste gde drzava moze sa izgradi park ovo je privatan posed prodat privatniku...to kao da ti prodaa svoju kucu nekom i da ocekujes da ti on napravi park tu gde ri je bila kuca