^^ možda se ne sviđa svima Kada bi se tako gradio grad kako forumaši žele on bi se rušio na svake 2 nedelje Meni je tvoj predlog OK, ali ipak više volim ovako kako jeste ali bez plakata i sl, znači samo staklo i nadstrešnica, deluje mi znatno elegantnije.BgdBrat":29yeikv3 je napisao(la):..pa moze da bude promenjljiv tipa npr. godishnja doba! :kk: Leti da budu svetli valeri...zimi tamni itd... taj efekat moze da se napravi folijama za staklo, 5,6 neonki, i lupam sad npr.. 12 alu.cevi po 2,5 metra..i izgledace odlichno.
Nego, brine me shto ljudi nece da se cimaju? :/
Mislio sam da li da to bude trajno rešenje ili samo na mesec-dva? Meni bi bilo OK da se svake godine napravi konkurs recimo na Akademiji i Arhitekturi, izaberu se 12 najboljih rešenja, i svako dobije po mesec dana.BgdBrat":18fx9wuh je napisao(la):..pa moze da bude promenjljiv tipa npr. godishnja doba! :kk: Leti da budu svetli valeri...zimi tamni itd... taj efekat moze da se napravi folijama za staklo, 5,6 neonki, i lupam sad npr.. 12 alu.cevi po 2,5 metra..i izgledace odlichno.
Podrzavam!:kk:BgdBrat":2pxextx3 je napisao(la):da, da.. i to da bude obichaj.. tipa grad Beograd nagradjuje 12 najboljih reshenja.. da uchestvuju i neki sponzori koji bi se malo tu i reklamirali itd.. da se obuhvate oba prolaza sa jedne i druge strane i eto nam male atrakcije...