Šta je novo?

Aerodrom Nikola Tesla - (Avijacija)

Da li može neko da postavi najnovije snimke sa sentinela? Hvala

https://apps.sentinel-hub.com/sentinel- ... Dates=true

Capture.jpg

Varadi danas dolazi u Beograd gde će na konferenciji za novinare u 13 časova na aerodromu saopštiti planove za region, kako je najavljeno u pozivu. Kako sam saznao biće dodat jedan avion u bg bazu i otvoreno više linija. Izbor novih destinacija je izuzetno zanimljiv i siguran sam da će izazvati burne reakcije, kako nas putnika kojima su neki od gradova bili baš godinama priželjkivani, tako i od strane konkurencije kojoj Wizz direktno ulazi na tržište i megdan.
https://www.aviatica.rs/wizz-air-najavl ... -beograda/

Седим на твом сајту наредних 25 минута. Немој да задржаваш, него како саопште куцај тамо

Врло пријатна новост. Е сад, онај кудрави с**** је на потезу. Ако не дотера 4 авиона у Београд и један у Ниш, нега брише ону крилатицу са авиона "Никад не можеш победити Ирца"

Da li bi iz Beograda bilo tražnje za PMI kao sezonskom linijom?

Имам утисак да би. Поготову у рпедсезони

generalno raste traznja za Majorkom medju srpskim turistima, medjutim mislim da za sada veci potencijal ima carter linija jer vecina srba koji idu tamo ide preko agencija.
organizacija puta na Majorku u sopstvenoj reziji ume da bude zahtevna - znam iz licnog iskustva, isao preko minhena, ukupno put od 10h, plus transport po ostrvu
ali kako sve vise turista bude islo u sopstvenoj reziji, bice potrebna u najmanju ruku sezonska linija, mozda vec od sledece letnje sezone.

Malo slika radova na novom tornju u nekom čudnom svetlu.

Ovo su radovi kod parkinga civilne avijacije,ovde se valjda produžava parking i iza proširuje toplana.

picture to url

једино право изненађење је Турку. изгледа да Ер Србији иде добро Хелсинки, чим се Виз увалио за Финску

Вала, ако напуне онолики авион за Финску, свака им се дала.

turku je zaista iznenadjenje, medjutim linija skoplje-turku je uspesna, veliki broj finaca je putovalo u skoplje
inace turku ima samo nekoliko linija po baltiku, osim skoplja i najavljenih bga i larnake

Не чуди ме. Има доста Арбанаса у Финској, а Македонија је солидно промовисана туристичка дестинација у западној и северној Европи (нпр. у Холандији већ и традиционална). Ако би покретање линије пратила једна солидна кампања ТОБ-а у Финској (кад корона дозволи), онда линија може да опстане, у супротном мислим да не може.

Najzad direktna linija za Lisabon. I to prilično pristupačna. Kad sam bio tamo pre dve godine, sretao sam naše turiste...

Lisabon, kao i ceo Portugal su izuzetno popularni poslednjih 10-15 godina. To se odrazilo i na naše turiste koji sve više posećuju tu zemlju. Inače mislim da svi pomalo zanemarujemo potencijal ovih linija u smislu dolazaka turista kod nas. Čak i "gastarbajterske" rute prevezu neki mali procenat stranih turista koji sigurno ne bi došli u Beograd/Srbiju da nije tih letova.

Imali smo vwć pokušaj portugalske državne kompanije koja je čak pružala odlične konekcije ka Severnoj, Centralnoj i Južnoj Americi, al se nije primilo.

tap nije uspeo na toj liniji zbog ocajnih vremena, tj vremena u sred noci, plus su imali velika kasnjenja i otkazivanja

Vrh