coff flash
Beginner
- Učlanjen(a)
- 08.05.2025.
- Pohvaljen
- 74
Pa onaj deo u pravcu od Pančevačkog mosta pred Avalinku i Uradi sam ,kad se ide od grada. Zbog tunela Karađorđeva i mosta preko Ada Huje. Po projektima tu će biti i Žel.stanica Karaburma ,a trebalo bi Nova Dunavska. Računam kad se završi Laz, eto ih tu . Ali dok ne završe , ko živ ko mrtav od gužve.
U to bi bilo predobro, još da tu raskrsnicu sa VIšnjičkom i tim putem za Huju urade kako treba da nisu tolike gužve za skretanje prosidaće i Višnjička i svi mi iz ovih krajeva.
Mada valja nama dočetai da prvo reše one rome i onu deponiju. Sledeći problem je peskara koja koči mnoge stvari za razvoj tog celog područja. Nju pokušavaju 30 godina da izmeste kako bi, za početak, mogla da se napravi biiklistička staza od Huje do Ade, i samo to parče ne mogu da srede.
Dunavska je valjda granica Linijskog parka za ''asflatnom džunglom'' ako se ne varam.
Šta je Laz?
Pošto nigde zvanično nisam čuo i video gde taj tunel izlazi sa ove strane zna li neko zasigurno. Ja sam nešto načuo ispod Novog Dorćola. Plac ispod je za novu stambenu jedinicu, pa ispod Dunavske taj plac kao (mada ne znam kakve to veze ima sa Jovana Avakumovića gde kao Šapić priča da izlazi, ali ajde).
To su sve mnogo dobri planovi, ali nažalost za taj most se čeka već koliko godina, više od 10, iako je sa leve strane Dunava gotovo sve završeno (sa ove ništa).
Prvo će naravno da izgrade još 30 zgrada pa će tek onda da se bave infrastrukturom, školama, vrtićima itd. Beograd XXI veka