Ovo je vec neverovatno! Na raskrsnici Šejkine ulice i ulice Mirijevsko brdo vlasnici kuća sa leve i desne strane kraka iz Šejkine su odlučili da podignu zid jer im smetaju kola koja tuda prolaze!?!?!?
Bahatost ljudi koji žive u odom delu grada nema granica!
Šta uraditi sa ovim?
Srušiti im zid i očekivati kamen u glavu?
Prijaviti ih nadležmnoj inspekciji i očekivati kamen u glavu - a pri tom inspekcija ništa neće uraditi
Uzeti i namlatiti govna i ceo život živeti po sistemu jači pobeđuje?
Radnici koji zidaju zid kažu put je privatan. Ako tako nešto postoji, da ulica sa imenom i brojem kuća postane privatno vlasništvo, ja proglašavam CELU Šejkinu mojojm i zabranjujem svim nbavedenim da prolaze njom a to su:
- divljaci koji zidaju sta im se hoce, gde hoce
- investitori koji razvaljuju put uz obećanja da će se put popraviti (čarobnim štapićem)
- vlasnicima pasa čiji kerovi seru po travnjacima, ulici i sl
- Ludacima koji voze kao da su na auto trkama po ulici koja je jedva široka 2m na pojedinim delovima
i tako dalje i tako dalje... lista bi bila prevelika
Bahatost ljudi koji žive u odom delu grada nema granica!
Šta uraditi sa ovim?
Srušiti im zid i očekivati kamen u glavu?
Prijaviti ih nadležmnoj inspekciji i očekivati kamen u glavu - a pri tom inspekcija ništa neće uraditi
Uzeti i namlatiti govna i ceo život živeti po sistemu jači pobeđuje?
Radnici koji zidaju zid kažu put je privatan. Ako tako nešto postoji, da ulica sa imenom i brojem kuća postane privatno vlasništvo, ja proglašavam CELU Šejkinu mojojm i zabranjujem svim nbavedenim da prolaze njom a to su:
- divljaci koji zidaju sta im se hoce, gde hoce
- investitori koji razvaljuju put uz obećanja da će se put popraviti (čarobnim štapićem)
- vlasnicima pasa čiji kerovi seru po travnjacima, ulici i sl
- Ludacima koji voze kao da su na auto trkama po ulici koja je jedva široka 2m na pojedinim delovima
i tako dalje i tako dalje... lista bi bila prevelika