jedino Eti da pisemoshmeksi":38zha1lt je napisao(la):Ovde je doslo do nekih ozbiljnih izmena fasade. Da li bi imalo svrhe pisati nekome?
Glavno pitanje je ko je zeznuo stvar: MPC, izvodjac ili je arhitekta promenio izgled.
pre godinu dana kada sam napisao Ja stvarno mislim da je ovo isprojektovao neko ko nikad nije bio u Beogradu. Nema nikakve logike da tu bude kruzna kulica. Za tu raskrsnicu je ili odsecan cosak kao pandan Posti (Podrekin projekat) ili pak siroki luk kao London koji bi donekle pratio krivinu ulice., bilo je cekaj da vidimo... sada kada je jasno da je njesra, opet je cekaj da vidimo... kada bude gotovo cekacemo da dobijie patinu, da se stakla zaprljaju... problem u nasem drustvu nije sto ljudi opravdavaju neprihvatjlivo, vec sto se nesuocavaju sa problemima...boris73":cjlq5wa9 je napisao(la):и моја маленкост се придружује овом скептицизму и неверици. боље да је остала и она рупа него ова стаклена громада.
само чекам неког ко ће да брани овај пројекат овде на форуму, баш ме живо занима из којих ће то разлога бити...
:bash:
Nekad bilo Luci, nekad bilo...Lucifer":ohofzqrz je napisao(la):da je ovo normalna drzava na noge bi pre svega skocilo drustvo arhitekata, koje bi zaista moglo da digne dovoljno veliku galamu imajuci u vidu polozaj zgrade, da se investitor povije i odresi kes za drugacije resenje... ali drustvo arhitekata je, sto je kao i kod lekarske komore uslovljeno clanovima, kriminalna organizacija.boris73":ohofzqrz je napisao(la):и моја маленкост се придружује овом скептицизму и неверици. боље да је остала и она рупа него ова стаклена громада.
само чекам неког ко ће да брани овај пројекат овде на форуму, баш ме живо занима из којих ће то разлога бити...
:bash:
posto verovatno ne vidis slike sa imageshack-a, a i kazes da ti nije hteo da ti otvori beobuild 10 dana, rekao bih da je ili problem do tvog provajdera ili do tvog kompa. nadam se da ces resiti problemmitadigimon":iqb2y5ef je napisao(la):Ja se izvinjavam, ili sam oslep'o ili zaista nigde nema stakala jos uvek... Ne sumnjam da ce ukakiti sve sto se moze ukakiti, ali na koja stakla tacno mislite kad se na slici ni jedno ne vidi, ne racunam one govnjivo-zute nosace...