Šta je novo?

15 godina BEOBUILD-a

Pre 30. rođendana se ni je javljaj. :lol: :lol:
Sa srećom neka je ovaj jubilej! :gobb: :gobb: :gobb:

Beobuild je izvor nepresušive inspiracije, kao sto je nepresušiva ljudbav prema Beogradu. Zato nije otišao u istoriju, poput svih ostalih foruma za koje znam i na kojima sam bio aktivan član. Nadam se da ćete preživeti ove botovske nalete koji ga obesmišljavaju poslednjih godina.
Čestitke :)

Bravo za Beobuild ! SREĆAN RODJENDAN ! :gobb:

Beobuild je način života.

giphy.gif

Све честитке и пуно успеха у даљем раду!

И данас се сећам септембра 2007. када сам, после периода лурковања, коначно направио налог. Имао сам неки спор дајл-ап интернет, слике су ми се једва учитавале...

За мене су историју форумског дела Беобилда обележиле три теме.

Прво, ~700 страница теме о метроу, испуњене разним плановима, идејама и разочарањима... :(
Друго, ~1000 страница теме о мосту на Ади. Сећам се те живе дискусије на прелазу деценија, свађања о положају моста, оправданости, Ђиласу, пребројавања аутомобила... :)
И наравно, под три, скоро 1500 страна о Београду на Води односно Савском амфитеатру. Обележје последњих година форума, скопчано са безброј контроверзи :notok:

Било како било, надајмо се што лепшим и што кориснијим пројектима у будућности!

:gobb:

:pob:

Са малим закашњењем и мало другачија честитка :D

Leider zu spät.....jpg

Da Beobuild in BR Deutschland gegründet wurde, die Geburtstagglückwunschschreibe sollte in deutscher Sprache sein :mrgreen:

Für DEIN neues Lebensjahr wünsche ich DIR aufrichtig alles erdenklich GUTE, viel ERFOLG, viel GLÜCK und einen wünderbaren Tag-Geburstag, vor allen Dingen aber: BESTE GESUNDHEIT !

Herzlichen Glückwunsch Beobuild, alles Gutte und bleib Gesund,
1f637.png

Toi, Toi, Toi !

animated-birthday-cake-image-0010.gif

ALLES GUTE ZUM GEBURTSTAG! .jpg

Pogledajte prilog 1
:gobb: :pob:
:sesir:

Prilozi

• Bleib gesund & werde...-1[1].jpg
    Bleib gesund & werde...-1[1].jpg
    196,5 KB · Pregleda: 4.057
Gaga pobjegao u svabiju ko ce sad kaci reportaže sa bez kose...

@Директоре, свака част за коментар :lol: , велики плусићћћ сам ти укњижио.

Наравно нигде ја не идем па ни у Швабију. И кад сам могао и кад су ми нудили да идем у ту Швабију и Швајцарску, још за време СФРЈ, нисам хтео, ништа без Србије.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=797058#p797058:33ewfnbm je napisao(la):
Drakche » Pet Nov 27, 2020 6:38 am[/url]":33ewfnbm]Beobuild je izvor nepresušive inspiracije...)[/color]
Истину си исписао Дракче. Да није тако не бих се на ББ задржала ево већ пета година тече а од мене ни реч струке а да преписујем, то не волЕм.

Само да нам Кризни штаб Беобилда да наду за бољитак и ми смо на коњу, магарцу како год, на нечему смо. Важно је да не пузимо.
Фина песма. Ко има времена, воље, стрпљења схватиће да нисам машила...;)

Sretan rodjendan i jos puno puno godina da se druzimo :sesir: :gobb: :pob:
Nadjoh i ove fotke iz moje arhive :sesir: :)
page-1.jpg
page1.jpg

Vrh