Šta je novo?

Улица Тадије Сондермајера, блок 65

@ИЛИЈА, ако мислиш на фотографије из мојих фоторепортажа, када је 2019. и 2020. године рађена улица Тадије Сондермајера, да нажалост, нема их из разлога што је промењен софтвер портала Беобилд и са том променом све слике са свих тема и подтема су неповратно изгубљене!!! Ја могу да поставим поново све те слике, пошто их имам у документацији од првог дана, али није то то.

Elixir garden dobija ulaz u kompleks iz Tadije Sondermajera, a kazu da ce se stari izlaz na Tosin Bunar zatvoriti, tako da se menja na bolje.
Да будем искрен, нисам те најбоље разумео, пошто си нејасно написао, "који стари излаз на Тошин бунар се затвара"! Да ли мислиш на излаз улице Тадије Сондермајера на Тошин бунар код кафане "Бела река" или можда на ткз. излаз само из објакта "Лековита башта" на Тошин бунар ? Имаш на цртежу у мојој поруци изнад твоје, где је жутим заокружен тај већ постојећи излаз за станаре из овог стамбеног објекта.

Imam prijatelja koji zivi u Elixiru. Po njegovim recima, postojeci ulaz/izlaz za kompleks se zatvara, bice pretvoren u parking mesta kompleksa a novi ulaz u kompleks je bocno, iz Tadije Sondemajera (vec je formiran, ceka se asfaltiranje ulice). Deluje logicno, sta ce dva ulaza u kompleks na rastojanju od 10 metara?
A slazem se da treba spreciti secenje TB od strane onih koji bi iz Tadije Sondemajera na Bezanijsku Kosu, za pocetak pune linije a potom i kamere.

@Заинтересован, е сада је јасније објашњење.
Делује логично да се затвори тај сада постојећи излаз на Тошин бунар. Наравно лично сам против овога како се сад ради, већ сам објаснио зашто.

19.03.2025., сликано из 65-це
IMG_20250319_145752_resized_20250319_094330040.jpg

Sve mora traljavo i poslovično zašto fali ivicnjak za bic stazuda odvoji i na nulu da se uradi

Vrh