Otkud ovaj televizor?
Izgleda da je bilo: Idi tamo, ima neki Beobuild forum, pominju naše ćacije, pritisni ih da malo smanje sa pljuvačinom, pomeni i žute ako hoćeš.Što je najluđe, ne znam gde je on na zadnje dve strane uopšte video pominjanje ćacija.
Toliko su opterećeni da im se i priviđa.
Sta ce smece tu ?I sad kad dođu đubretari, moraće da preskaču ogradu da bi dohvatili kese pa posle opet da bi se vratili na kamion. I tako na nekoliko mesta. Bezumlje potpuno.
Kačili su ljudi na prethodnih 10-20 strana ove i teme Kružni tokovi.Kakvu konfuzinu je unelo?
Leti, kad je prazan grad. I da se obavi što brže. Ovi su prvo najavili jedan rok, pa otegli to pa produžili radove za duplo.Kad je pravo vreme za rekonstrukciju tj pravljenje kruznog toka?
Pa rekoh, 4 hotela.Sta ce turisticki autobus u balkanskoj koja je uzana?
Vidi se da si ćaci, ne znaš ni šta je rasizam. Al svakako, ja za vas nikad ne bi rekao da ste druga rasa, jer su sve rase ljudi iste i jednake. Vi ste druga vrsta potpuno, zakržljali zaboravljeni deo evolucije bliži neandertalcu nego homo sapiensu.administatore, hoce li da se brisu komentari o cacijima, posto kad ja pomenem zute to brisete! caci je rasisticka uvreda. postoje poremeceni ljudi koje su mediji uverli da postoje ljudi koji ne razlikuju Ć od Đ!