Šta je novo?

Славија - Краља Милана - Теразије

Gledam danas ograda tramvajskog stajališta u oba smera kod NBS u Nemanjinoj većim delom se raspala (ispali oni unutrašnji elementi), dok tamo gde je ranije razvaljena nije vraćena. Kod stajališta kod Pravnog isto izvaljena ograda već duže vreme i nije vraćena pa ljudi tu redovno pretrčavaju, pritom je to stajalište i dosta usko i nije uopšte bezbedno bez dela ograde. Isto u Vojvode Stepe na dosta stajališta izvaljena duže vreme. Dok u isto vreme stavljaju se stotine metara novih ograda tamo gde realno nikada nisu bile potrebne.

Zeleni kutak™

1000012502.jpg

administatore, hoce li da se brisu komentari o cacijima, posto kad ja pomenem zute to brisete! caci je rasisticka uvreda. postoje poremeceni ljudi koje su mediji uverli da postoje ljudi koji ne razlikuju Ć od Đ!

Što je najluđe, ne znam gde je on na zadnje dve strane uopšte video pominjanje ćacija. 🤣

Toliko su opterećeni da im se i priviđa.
Izgleda da je bilo: Idi tamo, ima neki Beobuild forum, pominju naše ćacije, pritisni ih da malo smanje sa pljuvačinom, pomeni i žute ako hoćeš.

Al pazi, rasistička uvreda, a oni se deklarativno izjašnjavali sa "I ja sam Ćaci" banerima i bedževima.

I još Pink među prvima na medijskoj sceni potpisao Miloša Pavlovića kao Ćaci.

I sad kad dođu đubretari, moraće da preskaču ogradu da bi dohvatili kese pa posle opet da bi se vratili na kamion. I tako na nekoliko mesta. Bezumlje potpuno.
Sta ce smece tu ?
A sto se tice snimka panduru oduzeti dozvolu i eto ga resenje
Ne vidim problem ovog kruznog toka...kruzni tok kao i svaki drugi nema neke razlike zar ne?

Pa verovatno fali kontejnera.

A za kružnim tokom nije bilo potrebe jer osim mogućnosti polukružnog iz pravca Dvora, nije doneo odnosno omogućio ništa drugo. A i uneo je mnogo konfuzije i konfliktnih i opasnih situacija sa onim redom stubića ispred Balkana. Takođe su sabotirali kretanje turističkih autobusa tuda. A na toj deonici, odatle pa do Kraljice Marije, ima čak 4 hotela.

Sama rekonstrukcija je isto trajala predugo i radila se u pogrešno vreme. A na kraju opet sve ispade promašaj i cirkus. Pojedinačno, neke stvari su bolje nego pre. Ali sve skupa, u trenutnom stanju, je korak unazad u odnosu na ranije.

Barm dok se Marveni trg ne očisti, treblo bi znatno skratiti zeleno iz Prizrenske, kako bi se smanjio problem sa blokiranjem GSP.
Kasnije propuštati dok je prohodno...

Kakvu konfuzinu je unelo?
Sto se tice kontejnera oni bi terebali da budu u onom pasazu u maloj ulici...
Kad je pravo vreme za rekonstrukciju tj pravljenje kruznog toka? Kad dodje neki drugi ili kad blokaderi kazu ?
Sta ce turisticki autobus u balkanskoj koja je uzana? Ako stane negde bus da turisti izadju eto ga kolaps

Kakvu konfuzinu je unelo?
Kačili su ljudi na prethodnih 10-20 strana ove i teme Kružni tokovi.
Kad je pravo vreme za rekonstrukciju tj pravljenje kruznog toka?
Leti, kad je prazan grad. I da se obavi što brže. Ovi su prvo najavili jedan rok, pa otegli to pa produžili radove za duplo.
Sta ce turisticki autobus u balkanskoj koja je uzana?
Pa rekoh, 4 hotela.

To su kacili su gluposti od taxista koji bahato skrece u kontra smeru do wolt ili glovo bicikliste koji pada zato sto sece isto tako bahato trake...
Stane ispred moske istovari ljude ljudi 100 m odu peske nigde u svetu ako si bar malo putovao u uzanim ulicama bus ne staje koji god hotel bio ako nema svoj parking...
Pa i radjen je leti kruzni tok...do kad tebi leto traje?

Zapravo, gde god sam putovao, svuda su hoteli ispred imali prostor za zaustavljanje autobusa. Samo u naprdnoj Srbiji to nije standardna praksa da bi se napakovalo što više ružnih uličnih mesta i PVC """bašti""" kafića.

A u pravu si da su radili tokom leta, tačnije tokom avgusta. Ali su otegli trajanje radova sa najavljenih 2-3 na 8-9 dana. Jer su nesposobni i jer otvore 20 gradilišta a završe 2.

I opet su ga uradili pogrešno.

administatore, hoce li da se brisu komentari o cacijima, posto kad ja pomenem zute to brisete! caci je rasisticka uvreda. postoje poremeceni ljudi koje su mediji uverli da postoje ljudi koji ne razlikuju Ć od Đ!
Vidi se da si ćaci, ne znaš ni šta je rasizam. Al svakako, ja za vas nikad ne bi rekao da ste druga rasa, jer su sve rase ljudi iste i jednake. Vi ste druga vrsta potpuno, zakržljali zaboravljeni deo evolucije bliži neandertalcu nego homo sapiensu.

Vrh