Šta je novo?

Славија - Краља Милана - Теразије

Stigli lanci da demotivišu prelaženje na poziciji starog pešačkog, e pa Gangula, da ti kažem, danas sam još slađe prešao na poziciji starog pešačkog.

Pogledajte prilog 251278

A pozdravlja ga i knjiga urbanog mobilijara.
A kod vuka se nema da se poprave stubici i lanci vec se stavlja plastika
Obožavam kad stubic stave pored bandere
Isto ovi stuvici nisu predviđeni za lance

Nije optička varka. Sramota šta uradiše od Terazija, em tužni tok, em ivičnjaci, em izložba stubića i ograda, svaka strana Terazija ima neke svoje stubiće i ograde. I da ne zaboravimo kao šlag na tortu ogradicu duž sredine kolovoza.

Prosto da čovek ne poveruje da se takvo nešto napravi u samom centru grada.

Evo kao to španci elegantno i bezbedno rešavaju.
IMG_2654.jpeg

То никако не сме да се користи тамо где постоји бици и пешачки саобраћај. А, ако се већ користи код регулисања аутомобилског саобраћаја, онда мора ићи уз овакве споредне ознаке (вибро траке, еластични стубићи, обле ивице, рефлектујуће фолије...)

Ako su pametni, a nisu, sve će brzo vratiti u prethodno stanje! Dati ostavke i nadoknaditi štetu.
Da li će izvući neku pouku iz ovih promašenih projekata? Svaki kružni tok je katastrofa. Koliko su para potrošili pa to nije normalno.
Ne dirajte ništa više!

Можда ставе неки модел теразија, у смислу историјске вододелнице, или тако нечег сличног. Или просто реплику:

1758040148727.jpeg

Evo večeras bukvalno ispred mene dok sam prilazio stajalištu ovo dvoje na motoru se zakačilo o Šapićeve genijalne barijere, žena koja je bila pozadi je bila u nesvesti i ne znam u kakvom je stanju, prvo sam pomislio da je nastradala ali je ipak imala puls.

Sad vratio na kamerama, evo isekao sam:

To sranje od barijera je prekjuče na Zelenom vencu, bilo dislocirano, verovatno od strane nekog autobusa. Ladno je barijera krivudala, i na samom početku barijera je bukvalno bila po sred vozne trake.

Vrh