Nisam onaj lik koji kada mi je neko iz nekog razloga odbojan - da sam u fazonu: ,,Sve što on radi - ne valja ništa". Niti podržavam bezuslovno u obrnutom slučaju. Nezgodno je sada što nema onog pešačkog prelaza kod novog kružnog toka gde čekamo da se postavi sat. Ali to što je nezgodno meni, ne znači da tako treba da bude, što se mene tiče, navićiću se. I dalje sam mišljenja da je pešačka zona trebala da se širi, a da za rekonstrukciju nije bilo vreme. To je posle izgradnje metroa, koji bi u toj zoni imao jednu, a možda i dve stanice i izgradnje čuvenog tunela Karađorđeva - Bulevar Despota Stefana, trebalo da se radi, kada će biti dosta manja potreba za automobilskim saobraćajem u ovom potezu. Sada je i dalje velika, pošto mnogo ljudi tranzitira, a i ide kolima baš u centar, jer nemaju alternativu. Oni koji hoće pošto-poto kolima u centar, neka se naviknu. I da lepo tuda ide tramvaj, kroz uređenu tramvajsku bašticu do Studentskog trga. I ponovo - to je samo moje mišljenje i ništa više od toga.