Šta je novo?

Реконструкција Трга Републике

Невиђене глупости се настављају на сваком кораку. Одсуство здравог разума, а камоли струке. Куда ће пешаци да иду тек треба да смисле. Односно сузиће тај јадни зелени појас, али тек кад схвате шта су урадили. А за то им треба времена и нова лова. 🤡
IMG_2756.jpeg
IMG_2757.jpeg

Ovo je bukvalno "infinite money" ponašanje, pored svega ostalog što svi znamo ovde i što je rečeno...

Ja više porez ne plaćam, izgleda da se toliko prelilo u kasi da nema potrebe do daljnjeg uplaćivati, kad možemo da radimo sve ove "rekonstrkucije" na svakih par meseci :ROFLMAO:

Komentara ostajem baš bez polako...

Невиђене глупости се настављају на сваком кораку. Одсуство здравог разума, а камоли струке. Куда ће пешаци да иду тек треба да смисле. Односно сузиће тај јадни зелени појас, али тек кад схвате шта су урадили. А за то им треба времена и нова лова. 🤡
Pogledajte prilog 239441Pogledajte prilog 239442
Koji pešaci? Eno im Knez Mihailova pa nek se šetaju.

Neki Mile projektant.

Prvo sam bio u fazonu da ne treba da kačimo fotografije ovih "rekonstrukcija". Ali kad sam bolje razmislio, došao sam do zaključka da je neophodno. Jedino tako će ostati zapisana ova sramota koja se već mesecima i godinama sprovodi u Beogradu. Takođe će fotografije biti dobar primer kako nešto ne treba raditi. Ja sam odavno prestao da se nerviram, jer ovi debili nisu vredni mojih živaca, samo se ponekad zapitam čime smo ovo zaslužili.

Pogledajte prilog 239441Pogledajte prilog 239442

Rešenje kod Lidla u Zemunskoj se pokazalo uspešnim, pa je odlučeno da se primeni i na Trgu republike:

screenshot-143-png.227536

[ćaci mode on]Vi ste samo zavidni i ljubomorni na ljude koji su zaradili novac i voze se sopstvenim automobilom! Da ste se više trudili u životu, umesto što ste kukali na internetu, i vi biste danas imali auto i ne biste morali da šetate trotoarom niti da tu čekate autobuse koji vas ionako voze besplatno zahvaljujući Šapiću i predsedniku Vučiču[ćaci mode off] :D

Vrh