Busloverbk
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 29.11.2023.
- Pohvaljen
- 1.309
i što je najbolje radi BMC sa klimom. Samo kad se setim furune IK112LE na 400.Poštuju red vožnje u potpunosti, odličan ldm na toj liniji.
i što je najbolje radi BMC sa klimom. Samo kad se setim furune IK112LE na 400.Poštuju red vožnje u potpunosti, odličan ldm na toj liniji.
Ili neki stari raspadnuti Conecto. Oni što im nije radila klima ranije su vozili na 400.i što je najbolje radi BMC sa klimom. Samo kad se setim furune IK112LE na 400.
Da li možda neko ima broj vozila po linijama?
Postoji aplikacija Beograd plus. Tamo može da se vidi garažni broj autobusa na svim linijama koje voze u Beogradu.Da li možda neko ima broj vozila po linijama?
Mislim da bi mnogima bilo vrlo interesantno da vide koliko vozila saobraća na kojoj liniji...
Pozdrav,
Dejan
To ne govori broj vozila na liniji.Postoji aplikacija Beograd plus. Tamo može da se vidi garažni broj autobusa na svim linijama koje voze u Beogradu.
Svakako ne, preko aplikacije može da se ustanovi broj vozila ali to je relativno komplikovan i dugotrajan proces jer bi morao da se radi za svaku liniju ponaosob.To ne govori broj vozila na liniji.
To je sajt GSP-a.Svakako ne, preko aplikacije može da se ustanovi broj vozila ali to je relativno komplikovan i dugotrajan proces jer bi morao da se radi za svaku liniju ponaosob.
Mislio sam na tabelarni pregled ili nešto poput ovoga što je ovde postavljeno u vezi izmena redova vožnje od 01.05. Pretpostavljam da isti izvor koji je poslao informaciju za pojačanje određenih linija ima i ukupan broj vozila za svaku.
Ja tamo to ne nađoh. Može li konkretan link?To je sajt GSP-a.
To je to.Samo da podsetim, ja pitah za broj vozila po linijama...
Šta je to to? Prvo aplikacija, pa sajt GSP-a, pa onda forum zatvoren za javnost... Sve samo ne broj vozila.To je to.
Главни проблем је што је форум затвореног типа. Не разумем због чега је тако, ово је хоби за велику већину људи и занимљиво је пратити тему јавног превоза због тога што се мало ко бави тиме, велику већину људи то не интересује.Ne vredi kad te banuju ako nisi aktivan![]()
Pa ni ja nisam aktivan, pa eto još uvek sam tamo.Ne vredi kad te banuju ako nisi aktivan![]()
meni kaže da trenutno nije moguće napraviti nalog.Pa ni ja nisam aktivan, pa eto još uvek sam tamo.![]()
I ja sam bio pokušao danas i dobio istu poruku. Dakle, forum je bar u ovom trenutku zatvorenog tipa.meni kaže da trenutno nije moguće napraviti nalog.
ja mislim da ima ovde na forumu u nekoj temi, neka tabela gde za svaku liniju piše broj vozila po danima.Nego da se vratim ja na temu - ima li ovde neko broj vozila po linijama?
Од понедељка се мења ред вожње на следећим линијама:
15, 17, 18, 77, 85.
Imate li neku okvirnu ideju kad je to postavljeno i u kojoj je temi?ja mislim da ima ovde na forumu u nekoj temi, neka tabela gde za svaku liniju piše broj vozila po danima.
Modernizacija GSP-aImate li neku okvirnu ideju kad je to postavljeno i u kojoj je temi?