Na žalost, evo još jedne potvrde takvog plana:Ја сам прошле године чуо да планирају да прошире кружни ток на 4+4, заједно са прилазима кружном току. То ми је пренео један који је до 1. јануара радио у Секретаријату.
Nemo' lupas gluposti...potpuno je nebezbedan i nasledje saobracajne filozofije iz 60 tih godina...Iskreno se nadam da to nije tačno.
To je otprilike jedini KT u gradu koji ne treba dirati…ništa tu ne može da se uradi da bolje funkcioniše nego što je sada, osim ako se ne smiluju da ga pretvore u turbo kružni tok
Slažem se sa votkom, najbolji KT u gradu, ništa ne treba dirati.Nemo' lupas gluposti...potpuno je nebezbedan i nasledje saobracajne filozofije iz 60 tih godina...
Nisam rekao da je super, nego smatram da je bolja situacija nego bilo koji drugi KT u gradu sa 3 trake u samom KT. A definitivno neće biti bolje ako se samo doda još traka.Nemo' lupas gluposti...potpuno je nebezbedan i nasledje saobracajne filozofije iz 60 tih godina...
Evo moje amatersko iskustvo i skroz subjektivno mišljenje. Kružni tok je kriminalan i slažem se da je geometrija kriminalna (nisam nikakav stručnjak, samo je to moje lično mišljenje). Iz pravca centra ka Zemunu se spiče ljudi, jedva usporavaju i tako je mene udario auto na pešačkom kod Arhiva, sreća pa sam dobro završio.Nemo' lupas gluposti...potpuno je nebezbedan i nasledje saobracajne filozofije iz 60 tih godina...
Питао сам их за пројекат и шта се планира даље, а одговорили су ми ово:
Pogledajte prilog 241061
Za početak dovoljno je da se uspori ulaz u kružni tok tako što bi pešački prelazi bili izdignuti na ostrva kao široki ležeći policajac. To je brzo lako i jetinoLoša ulivna grometrija iz smera Zemuna je uzrok velikog broja udesa i prevrtanja vozila...treba ga rekonstruisati i u pravu si za turbo KT jer tada oko kruga ostaju da kruže dve saobraćajne trake što je mnogo bezbednije nego tri. Dodavanje još traka je notorna glupost...
Dzabe kamere, samo fizička preprekaNjima ne dizati i staviti kamere.
Ili prosto staviti kamere i javno objaviti.
Na to sam realno zaboravio, ali ako se lepo uradi ležeći ( lepo zaobli) neće biti problem ni za njih. Ne bi to bilo ništa više od jednog ivičnjaka .Само што би онда аутобуси ломили трапове.
Slazem.se,.siroki.lezeci kao prva.pomoć...Za početak dovoljno je da se uspori ulaz u kružni tok tako što bi pešački prelazi bili izdignuti na ostrva kao široki ležeći policajac. To je brzo lako i jetino
Za početak dovoljno je da se uspori ulaz u kružni tok tako što bi pešački prelazi bili izdignuti na ostrva kao široki ležeći policajac. To je brzo lako i jetino
Широких лежећих полицајаца има у Студентској улици (два комада), а такође и у улици Др.Хуга Клајна (исто два комада) на укрштању са улицом Исмета Мујезиновића. Одлично одрађују посао, јер сва возила увек успоравају, поготово возила градског превоза. Имате и два широка лежећа и у улици Народних хероја између 38 и 37 блока.Само што би онда аутобуси ломили трапове.