Ту само 150Л завршава, 150 иде у део Дудовице које се зове Маринац. Иначе 150 завршава на стајалишту Дудовица/Б.Веља, које је последње и најудаљеније стајалиште на територији Града Београда.Okretnica Dudovica (linije 150 i 150L)
![]()
![]()
![]()
За линију 180 последње стајалиште је Дудовица окретница ту где је то острво у Дудовици.Ono što mi nije jasno, zašto i linija 180 ne terminira na ovoj okretnici, nego bukvalno 150 metara dalje.
Probaću da nađem.nije,ovo je ali me zanima kako izgleda uzivoPogledajte prilog 247315
Имаш опцију да искористиш поласке на 363 у 12:45, 14:45 са Шумица јер иста возила се враћају за Београдisao bih ja sam do tamo al otkud znam nisu mi pouzdane linije da ce izvrsiti polazak za nazad tojest grad pa ako ostanem u zivkovcu ko zna klk cu dugo crkati za nazad jedino da se ide 361b koja ide do zivkovca i vraca se odmah pa za drazanj
Davide jel ona moja slika okretnica u Živkovcu?Имаш опцију да искористиш поласке на 363 у 12:45, 14:45 са Шумица јер иста возила се враћају за Београд
То је центар УмчараDavide jel ona moja slika okretnica u Živkovcu?
Једино из аутобуса да сликаш, у супротном немаш ниједан аутобус из Живковца каснијеautobus u zivkovcu na apple maps na okretnici otici cu u nedelju sa 361b pa cu slikati
Тако јеsamo sto se 363 u 12.45 vraca kao linija 354a?mslm ide maltene istom transom ako ne i skroz istom nego samo pitam