Nije bilo "sam svoj majstor", već je projekat uradio arh. Goran Nikolic.Pera":1o1rwy9z je napisao(la):Ovako treba da bude. Dosao sam do slike.
vucko":3d7ezt79 je napisao(la):Ne obecava,ali imam vere da ce ispasti ok.
He he, jedini problem bele boje, ako tome dodamo i lokaciju, preko puta miškositija, je to što je ona pravi magnet za sprejeve i grafite :laugh:BOKI SMOKI":268jeaj8 je napisao(la):Super je sto forsiraju belu boju u tom delu.
To i jeste na nivou gratiteljskog dometa preko puta ulice ili obrnuto, a pitanje grafita ne bi postojalo ni tu ni bilo gde po N. Beogradu da se nisko rastinje pored zgrada nije tako temeljno i revnosno uklonilo, pa posto je prirodno nekom sramotno i ruzno, sad moze da uziva u zvrljotinama i njihovim vizionarskim porukama, samo nesto se retko daju videti ona srca sa plusicem i imenima, a mnogo cesce poruke sasvim suprotnog znacenja.serbianac":1njn7nfi je napisao(la):He he, jedini problem bele boje, ako tome dodamo i lokaciju, preko puta miškositija, je to što je ona pravi magnet za sprejeve i grafite :laugh:BOKI SMOKI":1njn7nfi je napisao(la):Super je sto forsiraju belu boju u tom delu.
Inače, obzirom da tu stalno prolazim pa sam lično video, fascinantno je da je to zaista nadzidana baraka tj. privremeni objekat i zaista ne znam odkud se oni vratiše na tu lokaciju.