Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Паркинг места у гаражама зграда треба да буду јефтинија и да иду у пакету са станом. И што је Пантограф прегладао, да регистровање аутомобила буде условљено поседовањем гараже или гаражног/паркинг места.
Na kraju će se desiti da će morati da puste da kompletan trotoar bude pretvoren u parking.
Pre par godina svakodnevno sam išao u V. Stepe i tada je postojao ozbiljan problem sa parkingom, a po fotografijama koje su zakačene jedva da prepoznajem ulicu.
Sta sve nece "mali" izvodjaci da ucine da dodju do para a kvalitet same gradnje je vise nego diskutabilan kad se to tako pakuje na vrlo malo prostora.
I ko normalan ce dati toliko para po m2 da zivi tik uz ulicu ?
Ja nikad ne bih kupio stan na ovakvim mestima, pa cak i stara gradnja je bolja opcija iz vise razloga....recimo nekada se znalo ako se zida zgrada oko nje se ostavlja normalan prostor, prilaz, park...sta je bre ovo!?
Jaoooo grozote....pa koji investitor moze da stavi ovako nesto u reference...koji arhitekta moze da potpise ovako nesto...koji drzavni sluzbenik moze da dozvoli ovako nesto...u kojoj to mi zemlji zivimo...
V Stepe je svakako ulica nedostojna svog imena...predstavlja sto kazu "knjiski" primer kako ne treba treba voditi urbanisticko planiranje...da se vratimo u anticku grcku i da nam prenesu neka znanja i iskustva
Vrovatno parcela diktira postavku objekta tj ono što je investitor mogao ili želeo da otkupi. Drugi investitor će se nadovezati na ovu bočnu grozotu i nastaviti niz.
Inace, ova zgrada sa fotografije koja je okacena 5. Avgusta krije jedan mnogo veci horor nego sto se vidi iz Vojvode Stepe - jedna strana odnosno ivica zgrade je na, po mojoj gruboj proceni, oko pola metra do metar od zida zgrade koja se nalazi iza nje, koja i sama ima nekih 5 ili 6 spratova, kada budem u prolazu napravicu fotografiju pa cu ostaviti ovde, deluje potpuno nenormalno.
Postala je jedna od najruznijih ulica u Bg-! Ja sam bukvalno iz zezanja planirao da krenem od komande uzbrdo sa fotoaparatom i da redom fotkam sve novoizgradjene zgrade. Bila bi to sjajna podloga za moju monografiju pod naslovom "Biseri beogradske arhitekture 21. stoljeca"
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.