Šta je novo?

Новоградња у Војводе Степе

Kako su krenuli da opisuju kraj, sledeće što ćemo moći da pročitamo (u nekom drugom predstavljanju nekog projekta) je kako Darvinova ulica ima direktan izlaz na kružni tok na Autokomandi.​
 
1000021188.jpg

Јове Илића

1000021034.jpg

Булевар Ослобођења.
 
Pozdrav, da li je neko uspeo da dobije penale u Vojvoda residence, s obzirom da će probiti rok gradnje 9 meseci ( sa dodatnih 3)? Poslali su dopis da gradnja kasni zbog više sile (velikih padavina, kada se urušio objekat pored gradilišta). Hvala unapred.
 
Jao da. 6 solitera je trebalo da bude u originalu…


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
А колико их има? За један знам
 
Шест солитера и реонски центар. Изграђено је само три солитера.
 
Качена је та слика и на другој страници ове теме са извором.
 
Strasni soliteri. Kao dete sam ih se uvek "plasio" kad me roditelji dovezu tu poslom. Sta zna dete kad vidi zgradurinu pored udzerica.
 
Bas sam zagledao jutros kad sam šetao kuče. Nisu preterano duboko kopali kao neki drugi. Takođe, ovo bar sa crteža ne deluje toliko ogromno kao neke druge novije zgrade u kraju. Ili mi se samo čini.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Zašto nikada ovaj projekat nije odrađen do kraja, obzirom da ga je radila vojska?
 
Pozdrav, da li je neko uspeo da dobije penale u Vojvoda residence, s obzirom da će probiti rok gradnje 9 meseci ( sa dodatnih 3)? Poslali su dopis da gradnja kasni zbog više sile (velikih padavina, kada se urušio objekat pored gradilišta). Hvala unapred.
to sto se njima dogodilo nije visa sila i ne moze biti. visa sila je nesto na sta ne mozes da utices, verovatno imas i u predugovoru definisano sta sve spada (pandemija, rat, zemljotres itd.) velika kolicina padavina (diskutabilno je i to, koliko tacno padavina je bilo kad se iskop urusio, ne moze tako pausalno samo da se napise) nije visa sila. postoje standardi republike srbije kako se iskop vrsi, tako da bilo koja kolicina padavina ne utice na iskop i objekat. zamisli da je drugacije, da u celoj zemlji na svim aktivnim gradilistima kad padne malo veca kisa popustaju iskopi i krenu odroni... nije logicno zar ne?
ogradicu se skroz, ne znam ko je na kraju tu kriv, projektant koji je nesto prevideo, izvodjac koji nesto nije izveo po standardu i kako praksna nalaze, ili nesto trece to je sve nebitno, nije visa sila i to je to. oni su generalno kasnili i bez toga, ovo im je samo izgovor.
ne bih ni pisao uopste, ali me ovakve stvari nerviraju jako, kad investitor pravi budale kupce po sistemu ako prodje prodje zato sto ne znaju, zato sam i bio primoran da napravim nalog. veruj mi da su ti penali zicer, kako tebi tako i svakom kupcu u toj zgradi.

nadam se da sam bio od pomoci, pozdrav.
 
Ovo nema šanse, pre par godina je urađena nova zgrada tu na uglu Bože,a ima kuća velikih kvadratura i površina placa u Borisavljevićevoj, puno stanara u postojećim zgradama u V.Stepe itd. Neće to niko rušiti naredinih 100 godina.
 
Vrh