Šta je novo?

Ескалатори и успињаче

ja sam za to da se ova tema preimenuje u "eskalatori i uspinjace"

JohnnyLee":2ty34ev3 je napisao(la):
треба размишљати и о успињачи уз Балканску, јер је то ужасно тешка деоница за пешачење. креће са овог паркинга, па уз Милована Миловановића и онда уз Балканску, коју треба затворити за сав саобраћај. крајња тачка овде. између једно стајалиште непосредно пре Краљице Наталије, тј. овде.

што се тиче Каменичка, овако бих урадио. почетна тачка (испред фрижидера Роса са десне стране), успутно стајалиште (улица остаје за аутомобилски саобраћај, једносмерно од Краљице Наталије до улаза у гаражу, остатак је затворен за аутомобиле, укључујући и Ломину улицу), уз Теразијски парк (отприлике у правцу ових степеница) и крајња тачка на месту овог киоска

А да се те две успињаче споје у једну, полукружну (ако је то технички изводљиво)? Мислим да сам тако нешто предложио када се прошли пут причало о том потезу.

Mrzime da kopam po forumu da bih citarao orig. post. o onim žičarama što je neki tip kupio sa namerom da ih ,,utopi,, ovde
šta bi na kraju sa tim , jel još uvek trunu u nekom magacinu ili su ,,uvaljane ,, ?
U odnosu na godište i tehnologiju (sada su krš) mozda mozemo da ih kupimo za siću ? :)

Barkley":13fzn281 je napisao(la):
А да се те две успињаче споје у једну, полукружну (ако је то технички изводљиво)? Мислим да сам тако нешто предложио када се прошли пут причало о том потезу.

може, наравно, што да не

Bulbulderac17":3qjkwlm6 je napisao(la):
U kamenickoj bih stavio pokretne stepenice samo zbog toga jer bi se tako zatvorili oni neugledni lokali sexi shopovi i sve ostalo

image4.jpg

Druga lokacija za eskalator..?
Od toliko haosa u gradu tebi smetaju bas ta dva tri sexi shopa? Uvodjenje eskalatora ih ne bi zatvorilo sigurno.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

bgexplorer":bs5kx7qs je napisao(la):
Bulbulderac17":bs5kx7qs je napisao(la):
U kamenickoj bih stavio pokretne stepenice samo zbog toga jer bi se tako zatvorili oni neugledni lokali sexi shopovi i sve ostalo

image4.jpg

Druga lokacija za eskalator..?
Od toliko haosa u gradu tebi smetaju bas ta dva tri sexi shopa? Uvodjenje eskalatora ih ne bi zatvorilo sigurno.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

Naravno da to nije jedina stvar koja mi smeta, ali ulica sa njima izgleda dosta neugledno sa sve onim ulicnim prodavcima (pritom ne mislim samo na sexi shopove btw nisam ni znao da ih ima tri hvala na info...:) ), a Kamenicka je ulica kroz koju prodje dosta turista i ljudi iz unutrasnjosti kada idu sa Zeleznicke i autobuske stanice u centar...a znas kako se kaze prvi utisak je najbitniji...;)

Vrh