Šta je novo?

Електрични аутобуси / Elektricni autobusi / E-buses

Najverovatnije, doduše ja pokušavam da nađem vezu sa režimom, ne poznajem te ljude i njihove odnose. Uglavnom, Foton Srbija je deo Eco Fleet, koja je u vlasništvu Balkan Group - Bexexpress, itd. Možda neko poznaje šemu.

Za to vreme, Dr. Richard u Beču trenutno testira BYD električni autobus 🙂

Mogu da stoje. Pokazala je aktuelna vlast (i sadašnja i bivša garnitura) da mogu CAF tramvaji a i neka druga vozila da stoje i duže, ako im tako odgovara.​

Država kupuje 100 elektroautobusa za EXPO: Evo šta će biti s njima posle izložbe

Moja prva pomisao:
2910465820_dd561b6bf2_b.jpg

J..ali ih elektrobusevi i to kineski viškovi...

Država kupuje 100 elektroautobusa za EXPO: Evo šta će biti s njima posle izložbe

Moja prva pomisao:
2910465820_dd561b6bf2_b.jpg

J..ali ih elektrobusevi i to kineski viškovi...
После ехпа иду у гсп где ће заменити троле логично + нормално

Mora sad da se pritisnu za nabavku novih trola. Ne razumem u čemu je problem. Imamo infrastrukturu, imamo vozače, imamo linije. Trole nisu jeftinije od e-buseva, pa sigurno može i lepa provizija. Gde je zapelo?

Mora sad da se pritisnu za nabavku novih trola. Ne razumem u čemu je problem. Imamo infrastrukturu, imamo vozače, imamo linije. Trole nisu jeftinije od e-buseva, pa sigurno može i lepa provizija. Gde je zapelo?
Не могу брзо да се уграде јер су рокови за испоруку дугачки.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Na Belvilu se gradi i drugi punjač.

Ne znam šta bi moglo biti, jedino mi pada na pamet da se ugrađuju za drugu generaciju Higera?
1000057473.jpg

yutong je bolji od higera?
Yutong daleko kvalitetniji, luksuzni kineski brend elektrobusa i najveći proizvođač elektrobusa na svetu. To je dokaz da Kinezi itekako znaju da naprave kvalitetno, samo ako platiš. Yutong se vozi u bukvalno celoj Evropi i to ne može da bude slučajnost.
Evo i detaljnije o modelu za Strelu na njihovom sajtu.

Ja sam konzervativan i ne želim ništa istočno ni blizu. Kad je BYD postao reper kvaliteta ni ne želim da znam 😆 A kamoli neki Yutong.

Vrh