Леп дан па обиђох комшилук и направих пар снимака да се види како напредује градња. Да будем искрен сама градња баш добро напредује, што и сваки дан гледам кад туда пролазим. Од јануара кад сам задњи пут сликао ево сад и кров зграде завршавају.
Данас сам се упознао и са одговорним надзорником свих радова на грађевини и стручним сарадником, иначе и бившим кошаркашким репрезентативцем драге нам бивше СФРЈугославије.
У односу на сам цртеж-рендер зграде који је постављен на грађевини, а слика има и на почетку ове теме, пројекат је скроз промењен и сад изгледа јако лепо. Надзорник и стручни сарадник ми је обећао да ће ми током следеће недеље послати електронском поштом пар цртежа зграде које могу слободно да поставим. Надам се да ће се и вама допасти.
Објекат има укупну површину од око 2.500 м² са свим потребним просторијама за намену деце са инвалидитетом и ометене у развоју. Обећано ми је да ћу моћи у каснијој фази градње кад се буде знало шта је која просторија, да сликам и добијем објашњења практично за сваку просторију, што ће у сваком случају бити интересантно знати.
Објекат ће бити готов и предат на употребу крајем јула или почетком августа месеца.
Цео објекат са свих страна:
hosting images
png image hosting
Ово ће бити главни улаз у зграду
gif image hosting
image hosting png
image hosting gif
Приземље:
image hosting
png image hosting
У дворишту објекта ће бити и мала бина са позорницом где ће бити одржаване разне представе:
adult image hosting
Спрат:
image hosting jpeg
image host
free image hosting
Окно за лифт
free image hosting
image hosting jpeg
jpg image hosting
jpeg image hosting
image hosting jpg
image hosting jpg
image hosting png
Три следеће слике показују простору где ће бити паркинг:
hosting images
image hosting
image hosting png
Кров објекта:
Греде крова су под углом од 16⁰ и на жалост простор испод крова ће бити не искоришћен и тако је по пројекту ! Тај простор је величине 650 м², а да је кров под мало већим углом, могао би се и ту искористити овај простор за нешто:
image hosting png
image hosting jpg
gif image hosting
Да искористим прилику, ову слику и да најавим, а то сам већ и раније написао на једној другој теми, да ће простор који се види на слици, између овог објекта који се гради и улице Др. Хуго Клајна (која се мало види) бити изграђен будући Дом здравља на Бежанијској коси. Градња би требала да почне ове године, кад тачно ..?.. :
upload images