Šta je novo?

Грчка улица Бежанијска коса - Сурчинска улица Ледине

@Пиглет, без љутиш, једна мала исправка у називу улице (на 1:18)! Грчка улица ће се спојити/бити директна веза са Сурчинском улицом, а не са Сурчинским путем. Две сасвим различите улице. Иначе улица Сурчински пут се улива у Сурчинску улицу у близини раскрснице са мојом улицом Недељка Гвозденовића.
грчка_спајање са сурчинском.JPG

@Пиглет, без љутиш, једна мала исправка у називу улице (на 1:18)! Грчка улица ће се спојити/бити директна веза са Сурчинском улицом, а не са Сурчинским путем. Две сасвим различите улице. Иначе улица Сурчински пут се улива у Сурчинску улицу у близини раскрснице са мојом улицом Недељка Гвозденовића.
Pogledajte prilog 259573
Ne se ljutim, u mojoj glavi to je put za Surčin...😀

Ja sad kao neki padobranac sa marsa, jel ova dodela ugovora za ovaj deo sto je Gaga pisao https://forum.beobuild.rs/threads/Грчка-улица-Бежанијска-коса-Сурчинска-улица-Ледине.1411/post-1506898
I ako jeste, kad krecu da rade, sobzirom da su dodelili ugovor?
Da, to se odnosi na taj dio. Poslje dodjele ugovora predstoji rok za žalbe, onda ide potpisivanje ugovora i uvođenje u posao. Koliko vremena će proći do momenta uvođenja u posao ne znam ali od momenta uvođenja u posao rok za završetak je po ugovoru 180 dana.

Prodjoh juce surcinskom, standardno kolaps.
Elem pisem zato sto mi za oko zapala tabla o novoj zgradi parcela negde u malo pre maksija nedaleko od planiranog ukljucenja grcke ulice ,koja pokazuje sav apsurd razvoja” grada

Imamo postojecu grdosiju koju ce da na dva metra razdaljine potpuno zakloni nova grdosija a o buducem prosirenju ulice tek treba da se prica. Koliko ce da ostane mesta najbolje procenite sa slike

Prodjoh juce surcinskom, standardno kolaps.
Elem pisem zato sto mi za oko zapala tabla o novoj zgradi parcela negde u malo pre maksija nedaleko od planiranog ukljucenja grcke ulice ,koja pokazuje sav apsurd razvoja” grada

Imamo postojecu grdosiju koju ce da na dva metra razdaljine potpuno zakloni nova grdosija a o buducem prosirenju ulice tek treba da se prica. Koliko ce da ostane mesta najbolje procenite sa slike
Ovako izgleda ta zgrada na slici

Prilozi

• IMG_20251203_112212_edit_432729818301019.jpg
    IMG_20251203_112212_edit_432729818301019.jpg
    146,7 KB · Pregleda: 83
Plus k tome svemu iza zgrade koju si slikao se trenutno gradi preko 200 stanova u ulici Belfortska.

Pozdravljam izgradnju ove nove grdosije. Barem je legalna, a i estetski prihavtljivija od postojeće grdosije koja trenutno gleda na taj plac pre maksija. Lepo će da zatvori ulični front i zakloni od pogleda tu rugobu.

Ta stara grdosija je nikada zavrseni trzni centar koji je volsebno postao stambeni objekat. Na slici se vidi kako su spoljasnje stepenice naknadno preuredjene u terase .
Evo slusam gradonaceonika na novogodisnjoj konferenciji opet istice spajanje grcke i surcinske i u ako sam dobro razumeo u sklopu toga navodi da ce se izgraditi 5 kruznih tokova u zoni bezanijske kose. Masala

Vrh