Šta je novo?

Грчка улица Бежанијска коса - Сурчинска улица Ледине

@Пиглет, без љутиш, једна мала исправка у називу улице (на 1:18)! Грчка улица ће се спојити/бити директна веза са Сурчинском улицом, а не са Сурчинским путем. Две сасвим различите улице. Иначе улица Сурчински пут се улива у Сурчинску улицу у близини раскрснице са мојом улицом Недељка Гвозденовића.
грчка_спајање са сурчинском.JPG

@Пиглет, без љутиш, једна мала исправка у називу улице (на 1:18)! Грчка улица ће се спојити/бити директна веза са Сурчинском улицом, а не са Сурчинским путем. Две сасвим различите улице. Иначе улица Сурчински пут се улива у Сурчинску улицу у близини раскрснице са мојом улицом Недељка Гвозденовића.
Pogledajte prilog 259573
Ne se ljutim, u mojoj glavi to je put za Surčin...😀

Ja sad kao neki padobranac sa marsa, jel ova dodela ugovora za ovaj deo sto je Gaga pisao https://forum.beobuild.rs/threads/Грчка-улица-Бежанијска-коса-Сурчинска-улица-Ледине.1411/post-1506898
I ako jeste, kad krecu da rade, sobzirom da su dodelili ugovor?
Da, to se odnosi na taj dio. Poslje dodjele ugovora predstoji rok za žalbe, onda ide potpisivanje ugovora i uvođenje u posao. Koliko vremena će proći do momenta uvođenja u posao ne znam ali od momenta uvođenja u posao rok za završetak je po ugovoru 180 dana.

Prodjoh juce surcinskom, standardno kolaps.
Elem pisem zato sto mi za oko zapala tabla o novoj zgradi parcela negde u malo pre maksija nedaleko od planiranog ukljucenja grcke ulice ,koja pokazuje sav apsurd razvoja” grada

Imamo postojecu grdosiju koju ce da na dva metra razdaljine potpuno zakloni nova grdosija a o buducem prosirenju ulice tek treba da se prica. Koliko ce da ostane mesta najbolje procenite sa slike

Vrh