Ne peglam ja tebe direktore, sam si odlucio da se ukljucis u diskusiju i dajes odgovore, a ja samo repliciram i iznosim svoje misljenje na tvoje. Niti trazim da mi opravdas neke racune niti ista, nego samo da mi objasnis neke stvari za koje bi trebalo da si upucen i sigurno znas bolje od mene. Znam da te ne interesuje na sta se trose opstinske pare, a dodje mi i to kontradiktorno kada pricas o vandalima i popravci i tom tvom sopstvenom uredjenju stajalista. Ali nebitno, ja sam samo konstatovao da Opstina "nekako" dobija pare i da "nekako" imaju para za neke druge stvari, ali za ovo kada treba onda nemaju. Ne bih opet da vodim tu diskusiju od pre par godina kako je to zaista neverovatno da, kako bi se nesto uradilo u ovim krajevima, samo gradjani treba da zapocnu posao, a onda dodju iz opstine dobri Samaricani i zavrse posao i hvale se na sav glas, umesto da vec sami to treba da urade, kao sto je i slucaj sa ovim nadstresnicama. Ovo za dozvolu i saglasnost si tako mogao od pocetka da napises i odmah bih razumeo sta si hteo time da kazes, ne znam zasto je to toliko bilo tesko. Dakle, za citiranu recenicu, ona stajalista koja nemaju nadstresnice ocigledno ih nemaju jer nemaju te dozvole i saglasnosti, iliti uslove, da dobiju nadstresnicu u bilo kom obliku. A onda kazes da nema smisla da treba menjati i stavljati nove nadstresnice na onim stajalistima koja ih vec imaju, nego da to treba ucniti tamo gde ih nema. Kako sad to, do sada nisu ispunjavala uslove za nadstresnice, ali sada za nove mogu. Tvoja ironija je koliko toliko jasna, zasto bi stavljali nove nadstresnice tamo gde ih ima umesto tamo gde ih nema, na sta sam ti ja odgovorio kao u prethodne dve recenice. Razumeo sam ja tvoju ironiju, ti ocigledno ne razumes sta hocu da kazem, pa sam ti sad to odvojio u dve recenice, poduze, pa da ti olaksam malo.