Гага
Professional
@Директоре хвала за плусићћћ.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=450271#p450271:zh49khcm je napisao(la):direktor » 09 Мај 2017 12:17 am[/url]":zh49khcm]Gaga +++ Fotke koje si napravio su istoriske zato sto su zgrade bez klima i zastakljenih terasa
Nadam se da ce komsije biti slozne i pametne da klime uzmu od iste firme tako dobiju popust i da se to fino postavi kulturno
Da ce se dogovoriti oko odrzavanja objekta kako bi to ostalo novo i fino sto duze
Zasto nece da uklone doticne sklepotina im se nalazi na sred buduce saobracajnice
Dokle ce se to tolerisati treba tivtnuti tu sklepotinu beokomu i ganguli
Ја се искрено надам да ће слике остати историјске због овога што си навео. А видећемо колико ће дуго зграде одолевати помами застакљивања тераса и постављању клима. У једном разговору пре две-три са једним грађевинским инжењером, сам рекао да је онда боље да се у Београду више уопште не граде зграде са терасама и лођама, јер онда људи неће имати шта да застакљују и зграде би изгледале увек као и кад су изграђене :wink: Не знам како ће са климама, али вероватно ће као и у већини зграда, свако своју и ....
Што се цигана тиче, пре три године је одатле исељена једна породица, остала је још ова. Покушано је ваљда неколико пута, али без успеха. Знаш и сам како је са њиховим исељавањима, кад имају залеђину са разноразним "свастикама" :notok:
Иначе ове зграде су једне од ретких које изгледају малтене исто као и на цртежима на грађевинским таблама, што је јако добро. Слике са таблама су на првој страни, одмах на почеку теме.