@deka u akciji Gde nadje ovaj DAF Daffodil? Ostali automobili su nam manje vise poznati,ali ovaj je bas retka zverka.
Jesu li ti ostale barem neke fotografije?Na forumu sam godinama, ali nisam ni znao da postoji ova tema.
Moram da priznam da sam nekada, davno, kada sam imao mnogo više para, nerava, slobodnog vremena i umeća, bio vlasnik, vozač, mehaničar i sve ostalo za, i tada, oldtajmere
JEEP WILLYS 1942
PEUGEOT 404 1967
DAFOBIL 1963
CITROËN DS 19 AJKULA 1971
CITROËN 2CV SPAČEK 1970
Eh, to su bila vremena i automobili......
Na žalost, nisu.Jesu li ti ostale barem neke fotografije?
Pa to onda i nisu bili old tajmeri. Mislim u to vreme kad su bili skupi filmovi.Na žalost, nisu.
To je bilo vreme analognih foto aparata, tada su bili skupi filmovi sa 24 ili 36 snimaka, retko se slikalo. Samo za specijalne prilike.
To je bila preteča DAF-a. Boxer motor od 600 kubika od milicijskog BMW motocikla, prenos pogona na zadnju osovinu preko 5 klinastih remenova zavrnutih pod 90 stepeni, cela tabla i volan od mahagonija, repaš, crna boja. Čudo od auta.@deka u akciji Gde nadje ovaj DAF Daffodil? Ostali automobili su nam manje vise poznati,ali ovaj je bas retka zverka.
@deka u akciji Gde nadje ovaj DAF Daffodil? Ostali automobili su nam manje vise poznati,ali ovaj je bas retka zverka.
Od kraja 80-tih do sredine 90-tih.Pa to onda i nisu bili old tajmeri. Mislim u to vreme kad su bili skupi filmovi.
Da, da, jeste.Ево једног Дафићћћа из 1965.године.
Pogledajte prilog 203927