mvbg1
Advanced
- Učlanjen(a)
- 14.10.2011.
- Pohvaljen
- 11.786
Mislim da je ta bila "demonstrator" i da je kasnije kasirana.Čini mi se da sam čitao da postoji četvrta iz te serije koja nije završila kod nas.
Mislim da je ta bila "demonstrator" i da je kasnije kasirana.Čini mi se da sam čitao da postoji četvrta iz te serije koja nije završila kod nas.
![]()
Пожар код железничке станице Топчидер, горе напуштени вагони
Ватра је захватила старе, паркиране вагоне код железничке станице Топчидер у Београду. На терену три ватрогасне екипе.www.rts.rs
Gore stari vagoni
Nemci su tražili dve a da nam urade na trećoj kompletnu restauraciju i da je dovedu u vozno stanje.Најбоље би било да се уради оно што је давно нудио произвођач, да им дамо једну локомотиву, а они нама да среде две да буду у возном стању.
Možemo li nešto sami da uradimo ili sve mora da bude neka šema ...Nemci su tražili dve a da nam urade na trećoj kompletnu restauraciju i da je dovedu u vozno stanje.
Drago mi je da vidim da su počeli malo da sklanjaju i vozila koja nisu parne lokomotive isključivo. Sad da se rastrče po zemlji i sve one silne prastare vagone koji su dobri primerci da pokupe. Što se tiče lokomotiva Plavog voza, sve parove treba sačuvati, i ne davati ih nikome pobogu.Kaze da ce uskoro organizovati udruzenje ljubitelja sa kojim ce se sastajati jednom mesecno. Nisam ga pitao koji je koncept, clanovi i clanarina...odogovara kratko pa nisam ocekivao dalju komunikacciju. Mozda neko ko radi na zeleznici ima neki dodatni info. Ali mozda tim putem postoji sansa da mu se direktno predloze neke ideje i predlozi, realni naravno, kako da se unapredi zeleznica na svim nivoima il barem ovo na sta on moze da utice. Sem ako naravno ovo ne bude politicko/stranacki obojeno pa izgubi smisao svog postojanja...