Šta je novo?

Železnice - infrastruktura

Ja ne verujem ni nadleznim organima. Nisam ni ranije ali im tek sad ne verujem. Mozda cak vise verujem Maldiniju i Sarovicu za kocke nego tuzilastvu koje je korumpirano u potpunosti. Mogu sad da naprave 1000000 km autoputa i da imamo TGV ako je SNS na vlasti ja cu se ponasati kao da je sve napravljeno od kartona!
Mozes da verujes Maldiniju, nije zabranjeno. Moze se ici kod zubara kad pukne slepo crevo, moze i u ribarnicu po teletinu. A kad treba nova kuhinja mozda bi tim neurohirurga mogao da pomogne. Bas napredno razmisljanje, svakako naprednije i od samog SNS-a.

Stariji se sećaju da je nekada postojala Sekcija za zgrade, samo ime joj govori čime se bavila. Onda su saobraćajci krenuli da se igraju restruktuiranja i organizacije i razje*******ali su tu org. jedinicu bez ideje šta i kako sa zgradama. Zgrade su danas osnovno sredstvo SP-a.

Zato sada preko tendera daju "rekonstruckije" stanica raznim firmama, a iza njih ostane težak fušeraj.
Sve ove manje stanice koje su rađene u zadnje vreme ne zna se koja je gora, i pomislio bi da čovek da će nakon ovakvih dešavanja nešto da promene, ma jok ostaće isto..

Zato sada preko tendera daju "rekonstruckije" stanica raznim firmama, a iza njih ostane težak fušeraj.
Sve ove manje stanice koje su rađene u zadnje vreme ne zna se koja je gora, i pomislio bi da čovek da će nakon ovakvih dešavanja nešto da promene, ma jok ostaće isto..
Апсолутно тачно!

Najbolje je kad prođeš pored renovirane stanice a sa nje vise kablovi i spustovi sa gromobrana nisu povezani na uzemljivač...

Иста оваква рупа тј. улегнуће постоји на перону у Сремским Карловцима. Више пута сам исту пријављивао али и даље стоји тако. Ту и није потребна велика поправка до једна или две канте шљунка и да се бехатон врати на место. Но, изгледа нема ко то да уради јер Инфраструктура нема своју службу за одржавање зграда.
Neko je bio pisao da u Ž. S. SremskI Karlovci ima problema i sa pothodnikom, da je poplavljen za vreme kiše jer ne otiče voda.

Mozes da verujes Maldiniju, nije zabranjeno. Moze se ici kod zubara kad pukne slepo crevo, moze i u ribarnicu po teletinu. A kad treba nova kuhinja mozda bi tim neurohirurga mogao da pomogne. Bas napredno razmisljanje, svakako naprednije i od samog SNS-a.
Da se podsetimo jos jednom, nadstresnica je pala zbog SNS korupcije, bahatosti i bezobrazluka!

Mozda cak vise verujem Maldiniju i Sarovicu za kocke nego tuzilastvu
Zar ne misle oni suprotno?
Šarović je pompezno rešio da politički iskoristi momenat i optuži odgovorne da su skinuli kocke.
Maldini je (u utisku) izneo rezervu prema toj teoriji ostavivši veliku mogućnost da to nisu sidra.

Ja sam iz Novog Sada, odavno znam šta je radikalski behaton i ostale građevinske svinjarije u javnom prostoru.

• Sviđa mi se
Reagovanja: Nem
Zar ne misle oni suprotno?
Šarović je pompezno rešio da politički iskoristi momenat i optuži odgovorne da su skinuli kocke.
Maldini je (u utisku) izneo rezervu prema toj teoriji ostavivši veliku mogućnost da to nisu sidra
Poenta price je bila da su nam institucije uzasne a ne cija je teorija tacna. Kada bi dosli strani strucnjaci da urade analizu mozda bismo i saznali sta se zaista desilo. Ovako mozemo samo da nagadjamo. Evo recimo jos jedne teorije:

• Sviđa mi se
Reagovanja: Mel
Ma dobro, jasno, nego, ne možeš verovati i šaroviću staroj radikalčini željnoj pažnje i maldiniju koji misli svojom (stručnijom) glavom.

Našao sam ovaj tvit, prvo sam pomislio da je lik trol ili ludak. Onda mi je bilo jasno šta misli zbog grafitne podloge trave. Malo verovatno, i nagađanje...

Ma dobro, jasno, nego, ne možeš verovati i šaroviću staroj radikalčini željnoj pažnje i maldiniju koji misli svojom (stručnijom) glavom.

Našao sam ovaj tvit, prvo sam pomislio da je lik trol ili ludak. Onda mi je bilo jasno šta misli zbog grafitne podloge trave. Malo verovatno, i nagađanje...
Kako da ne poverujes Sarovicu kada predsednik drzave kaze da je Tito kriv sto je pala nadstresnica i ubila 15 ljudi?! Covek koji je mrtav 44 godine je kriv a ne g***o mafijasko koje je vec 12 godina na celu drzave, ej!

Dobro, znamo to svi. Opet to Šarovića ne čini pouzdanim sagovornikom. Tačnije, malo koga od političara, ali njega posebno.

Čovek se nakačio na jednu od teorija koja je najrazumljivija laiku, lepo zvuči, nisu potrebne razne jednačine da se razume, i to je jedan od razloga zašto je promoviše. Zapravo sumljam da postoji i još iedan razlog, pisao sam već, da se je ponavljam...

Vrh