Како је онда нема радним данима када је и пресудније да имаш резерву због природе путовања... Делује само као уклапање обрта, без да се размишљало да може да се искористи за нешто друго.Можда је хладна резерва?
За синхрон не треба додатни машиновођа.Možda nema ko da je vozi!
Sedi jedanКако је онда нема радним данима када је и пресудније да имаш резерву због природе путовања... Делује само као уклапање обрта, без да се размишљало да може да се искористи за нешто друго.
Радним данима та гарнитура крене из НС ујутру у 05:19, оде у БГ, па у Ваљево, па у БГ и на крају опет у НС. И стоји онда од 18:19 до ујутру у 05:19. Чак и радним данима може паметније да се искористи односно закачи на регио у 19:30 из НС ка БГ и врати Регио експресом у 21:00 из БГ ка НС. То су иначе скоро најпопуларнији поласци одређеним данима. Значило би много. Радним данима макар та два да допуни, а викендом где год треба.
За синхрон не треба додатни машиновођа.
Veruj mi da sam i sam pokušavao da dođem do objašnjenja ali nisam uspeoДа ли може појашњење зашто?
Stanica će se nalaziti 500m od postojećeg terminala, kod postojeće krivine puta koji vodi za surčinJedno pitanje, gde će se nalaziti stanica na aerodromu pošto ja tamo na sajtu ništa ne razumem?
Znači ovde otprilike?Stanica će se nalaziti 500m od postojećeg terminala, kod postojeće krivine puta koji vodi za surčin
Na žalost u SV-u i dalje važi pravilo da svako vučno vozilo/garnitura MORA biti posednuta mašinovođom. Tako i u slučaju sinhrona.За синхрон не треба додатни машиновођа.
Tako jeZnači ovde otprilike?
Krasno...Na žalost u SV-u i dalje važi pravilo da svako vučno vozilo/garnitura MORA biti posednuta mašinovođom. Tako i u slučaju sinhrona.
Hvala na odgovoru. Onda se i ne čini toliko daleko od terminala.Tako je
Stanica će se nalaziti 500m od postojećeg terminala, kod postojeće krivine puta koji vodi za surčin
Topla veza sa travelatorima. Ona može predstavljati i glavnu vezu starog i novog terminala u budućnosti500 m zapravo i nije mnogo strašno, bilo bi lepo samo da od izlaza iz železničke stanice do najblžeg ulaza u terminal odrade široku, natkrivenu stazu da može komotno da se prošeta sa koferima po svim vremenskim uslovima i bez guranja